Προς το περιεχόμενο

Βάρος κιθάρας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Prestige νομίζω δεν είναι από swamp ash. Πάντως' date=' το πρόβλημα του ζυγίσματος υπάρχει και με τις 'αληθινές' κιθάρες σαν αυτή στην φωτό σου: η μία Στρατ μου λόγω του μπράτσου/κορμού δέντρου που διαθέτει (και που θα έκανε τον SF να αναστενάξει από ηδονή! :P :lol: :lol: ) είναι ολίγον πιο εμπροσθόβαρη από το συνηθισμένο. Επίσης ρόλο παίζει και το βάρος του truss rod.[/quote']

Έμένα πάντως η δικιά μου δεν το έχει αυτό. Vintage απο vintage όμως έχει διαφορά. Έτσι κι αλλιώς εσύ μιλάς για λίιγο μπροστόβαρη ε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έμένα πάντως η δικιά μου δεν το έχει αυτό. Vintage απο vintage όμως έχει διαφορά. Έτσι κι αλλιώς εσύ μιλάς για λίιγο μπροστόβαρη ε?

Ναι' date=' όχι τίποτα υπερβολικό, ειδικά αν σκεφτείς ότι το μπράτσο έχει περισσότερη μάζα από το σώμα! :P

Αυτήν την Prestige λες μάλλον;

[img']http://www.ibanez.co.jp/img/eg/m/RGT220A_NTF_00_01.jpg[/img]

Όχι. Είχε αντι dots τα καραβόπανα (όπως τα λεώ εγώ.. :lol: ) και το χρώμα ήταν ενιαίο περλέ σκούρο μπλε-πράσινο... :? Στους δε μαγνήτες δεξιά και αριστερά δεν είχε καθόλου βιδούλες.

Μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορεί πια.

Όχι. Είχε αντι dots τα καραβόπανα (όπως τα λεώ εγώ.. :lol: ) και το χρώμα ήταν ενιαίο περλέ σκούρο μπλε-πράσινο... :? Στους δε μαγνήτες δεξιά και αριστερά δεν είχε καθόλου βιδούλες.

[Αν και κάναμε hijack το thread' date='] πιθανώς να ήταν από basswood, επίσης πολύ ελαφρύ ξύλο. Το swamp ash συνήθως το προσφέρουν με φυσικό φινίρισμα ή transparent για να φαίνονται τα νερά. Το basswood επίσης είναι κάπως 'ουδέτερο' τονικά ξύλο (κάπου εδώ θα πεταχτεί ο SF... άργησε κιόλας! :lol: ) και προτιμάται για high gain κιθάρες.

Δεν έχει σημασία, το σίγουρο είναι ότι [b']98%[/b] (για να μην γίνουμε απόλυτοι :lol: ) μια ελαφριά κιθάρα θα καθαρίσει στεγνά μια αντίστοιχη βαριά με τα ίδια ηλεκτρονικά και hardware. :wink:

συνεχίζοντας το hijack.. :oops: :oops:

Τι να κάνουμε όμως που μερικές κιθάρες έχουν σχεδιαστεί "γύρω" απο τον χρήστη... :wink: με καμπύλες σχεδιασμένες πάνω στο σώμα και τις κινήσεις του... βλέπε strat... Δεν μπορώ να πιάσω άλλη κιθάρα με τίποτα...

Θα ήθελα βέβαια γιατί θα ήθελα να πειραματιστώ με άλλους ήχους αλλά.... ντεν μπορώ καρντιά μου... :lol:

[Αν και κάναμε hijack το thread' date='] πιθανώς να ήταν από basswood, επίσης πολύ ελαφρύ ξύλο. Το swamp ash συνήθως το προσφέρουν με φυσικό φινίρισμα ή transparent για να φαίνονται τα νερά. Το basswood επίσης είναι κάπως 'ουδέτερο' τονικά ξύλο (κάπου εδώ θα πεταχτεί ο SF... άργησε κιόλας! :lol: ) και προτιμάται για high gain κιθάρες.

Δεν έχει σημασία, το σίγουρο είναι ότι [b']98%[/b] (για να μην γίνουμε απόλυτοι :lol: ) μια ελαφριά κιθάρα θα καθαρίσει στεγνά μια αντίστοιχη βαριά με τα ίδια ηλεκτρονικά και hardware. :wink:

Nα σου πω αυτο πιστευα και εγω για αυτο και ολες μου οι τελε ειναι πουπουλα,εφτιαξα ομως μια βαριουτσικη απο σποντα :lol: (καλα το παραδεχομαι μου την εφερε ο πωλητης του σωματος λεγοντας μου οτι ηταν παναλαφρο ενω δεν ηταν :? ) και μου βγηκε απιστευτη,ειδικα ΜΕΣΑ στη μπαντα κοβει σαν μαχαιρι και απο σαστεΪν αλλο πραμα,οποτε και εδω μπαινει νερο...τελικα τα παντα ειναι τυχαια.... :wink:

Επισης οι περισσοτερες original blackguard τα εχουν τα...κιλακια τους (υπαρχουν βεβαια και παναλαφρες αλλα οι περισσοτερες ειναι απο 7,5 εως 8,5 lbs) & θεωρουνται η επιτομη των τελε.

Βεβαια δεν υπαρχει τιποτα πιο ανετο απο ενα ελαφρυ οργανο & εξακολουθω να τα προτιμω..

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Επισης οι περισσοτερες original blackguard τα εχουν τα...κιλακια τους (υπαρχουν βεβαια και παναλαφρες αλλα οι περισσοτερες ειναι απο 7' date='5 εως 8,5 lbs) & θεωρουνται η επιτομη των τελε.

[/quote']

Ξαναλέω... all other things being equal... :wink: Αυτό όμως σπάνια μπορείς να το πετύχεις...

παιδιά μόλις έστειλα στην Warmoth μια σύνθεση για μια custom strat... για να μου πούνε τιμή. Πιστεύω ότι θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ζήτησα... :lol: :lol:

Η μόνη σίγουρη λύση στο neck dive είναι αυτό που σού είπε ο superfunk: φαρδύ λουρί (3-4 ίντσες αν βρείς) από υλικό που δέν γλιστράει! Την πατέντα με τα βαρίδια δεν την ήξερα... χμμμ.... λες να την δοκιμάσω στο thunderbird; :D

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου