ex-cyclops Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 +1 Ειδικά αυτό το μπουζούκι, κάτι - κάποιον μου θυμίζει. Για πες... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Μιά χαρούλα είναι...η κυρία ξέρει να τραγουδάει, η μπάντα σκοτώνει, το όλο εγχείρημα δείχνει να αποπνέει σεβασμό στο original, μόνο η προφορά μας τα @$μεί λιγάκι αλλά δεν είμαστε και όλοι απόφοιτοι του Cambridge. Καμμία σχέση με τα τσιρκολίκια Θώδη- ΛεΠα etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι κακό... Είναι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι κακό... Είναι. Eιπα και γω ,μονος μου ειμαι ? Δεν μπορω να μιλησω τεχνικα . Αισθητικα παντως .... Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Για πες... 8)Γνωστός επαγγελματίας είναι δεν λέμε ονόματα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Δεν είναι κακό... Είναι. Eιπα και γω ,μονος μου ειμαι ? Δεν μπορω να μιλησω τεχνικα . Αισθητικα παντως .... Αισθητικά ναί - μπορεί, παικτικά όμως είναι o.k. @ Nestoras Γούστα είναι αυτά ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι κακό... Είναι. Μπα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 κι όμως. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Γιατί; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Γιατί όχι? Υπό συνθήκες .... ίσως. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Οταν η Nina Simone ακουσε την εκτελεση των Animals λιγο ελειψε να κανει χαρακιρι. Φαντασου πως θα αντιδρουσε στην παραπανω αηδια. Εκτελεση Για Πολλες Κλοτσιες λεμε... (btw, τα Αγγλικα της Θωδη και του Πανταζη ειναι 5 κλασεις ανωτερα) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση