nikosgi Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν το έχει ποσταρει κάποιος άλλος... ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι κακό... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Αυτές είναι διασκευές. ;) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρά κομπανία έχει το κορίτσι ,μπορεί να το χάνει λίγο στο μπιιιιιιιι αλλά εντάξει μην τα θέλουμε και όλα.Γουστάρω!!!! If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Αν είχαν βάλει έναν ωραίο, λαϊκό ελληνικό στίχο θα μου άρεσαν πραγματικά, γιατί είναι καλές διασκευές. Έτσι όπως είναι, απλά έχουν πλάκα (το οποίο δεν είναι κακό...). Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Αν είχαν βάλει έναν ωραίο, λαϊκό ελληνικό στίχο θα μου άρεσαν πραγματικά, γιατί είναι καλές διασκευές. Έτσι όπως είναι, απλά έχουν πλάκα (το οποίο δεν είναι κακό...). Ακριβώς έτσι όμως. Με κάλυψες πλήρως. Αν μπορέσει κάποιος να ακούσει μόνο τη συνοδεία, είναι πολύ παραπάνω από άρτια, και σε τεχνική και σε ενορχήστρωση, και σε παραγωγή. Τώρα με τη φωνή, δεν ξέρω αν ήθελαν να κάνουν ένα cover που θα το λάμβανε κάποιος στα σοβαρά ή απλά για πλάκα. Πάντως από άλλα χουμοριστικά και μη covers που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς, μια χαρά το κόβω. 8) Πάντως έχει κάνει και covers από την ανάποδη, δηλαδή ελληνικά κομμάτια με πιο μοντέρνα ενορχήστρωση, π.χ. αυτό: ή αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Πάντως Η Λια ,Αμαλία το πονάει το πράμα ,το γουστάρει.Η μπάντα πάντως γαμεί ότι και να πούμε. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Αν μπορέσει κάποιος να ακούσει μόνο τη συνοδεία, είναι πολύ παραπάνω από άρτια, και σε τεχνική και σε ενορχήστρωση, και σε παραγωγή. Τώρα με τη φωνή, δεν ξέρω αν ήθελαν να κάνουν ένα cover που θα το λάμβανε κάποιος στα σοβαρά ή απλά για πλάκα.+1 Ειδικά αυτό το μπουζούκι, κάτι - κάποιον μου θυμίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Ειδικά αυτό το μπουζούκι, κάτι - κάποιον μου θυμίζει. Μα γι αυτο το ποσταρα :-) Η "μπάντα" παιζει άκρως επαγγελματικά, μα η προφορά της Αμαλιας παραπέμπει σε Θωδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση