parinho7 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, πήρα ένα headset και δεν μπορώ να το ρυθμίσω. Για την ακρίβεια δεν μπορώ να κάνω εγγραφή από το μικρόφωνό του και δεν μπορώ να ακούσω 7.1 ήχο. Έχω το εξής σύστημα: Windows 7 Ultimate 64bits M-Audio Fast Track Logitech G-430 Έχω συνδέσει το κόκκινο του μικροφώνου πάνω στη Fast Track με adaptor. Σε παλιότερο headset που είχα δούλευε κανονικά αλλά δε θυμάμε τη διαδικασία που είχα κάνει για να δουλέψει. Και επίσης στο Speaker Setup εμφανίζετε μόνο το "stereo" στα audio channels οπότε δεν ακούω 7.1. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει, ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Απ'ότι βλέπω έχει κάποιο σχετικό λογισμικό....το χεις εγκαταστήσει? http://www.logitech.com/el-gr/support/g430-7-1-surround-sound-gaming-headset?osid=14&bit=32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parinho7 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Το λογισμικό είναι εγκατεστημένο γιατί λειτουργεί και για άλλα προϊόντα της Logitech που έχω στο PC άλλα δεν έχει διαβάσει το headset. Πιστεύω πως ο λόγος που δεν το διάβασε είναι επειδή δεν το σύνδεσα σε κάποια usb θύρα, είναι συνδεμένο πάνω στην fast track. EDIT: Σύνδεσα το headset σε θύρα usb και όλα δουλεύουν κακονικά, θα ήθελα όμως να δουλέψει μέσω της fast track για να έχω καλύτερη ποιότητα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση