Προς το περιεχόμενο

Volume Pedal με on/off switch ?

ThanosJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους,

υπαρχει καποιο "καλο" volume pedal με δυνατοτητα on/off (οπως τα wah) ? Δηλαδη να το κλεινω και να το ανοιγω να μην ειναι συνεχως on.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Συγγνώμη αλλά επειδή δεν πολυκατάλαβα, μήπως εννοείς bypass και όχι on/off ?

Εκτός κι αν μιλάς για κάποιο active volume pedal (που διαθέτει εσωτερικά κάποιο ηλεκτρονικό κύκλωμα που λειτουργεί με μπαταρία) και θες να του βάλεις διακόπτη ON/OFF για να μην σου αδειάζει την μπαταρία.

• Guru

Συγνωμη ναι αυτο εννοουσα, να εχει bypass (true η οχι δεν εχω προβλημα εφ οσον ειναι καλο το buffer).

Εχεις υπ οψιν σου καποιο?

Όχι δεν έχω δει κάτι ή δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι τέτοιο.

Μπορείς να το κάνεις αν κι όταν το πεντάλ το έχεις στο τέρμα είναι (θεωρητικά) full on, τέλος πάντων.

Αν θες να το κάνεις μόνος σου είναι πολύ απλό. Με έναν DPDT διακόπτη και με καλώδια.

Αρκεί να βρεις το κατάλληλο σημείο πάνω στο pedal που θα τρυπήσεις, έτσι ώστε να τοποθετήσεις τον διακόπτη σε σημείο που να σε βολεύει στο πάτημα.

Αμα δε βρω αυτο θα κανω, θα παρω κποιο και θα το εχω full on απλα θα προτιμουσα ενα με bypass.

Τετοιες δουλειες δε κανω εγω αλλα ξερω ενα μαστορα που ισως μπορει να μου το κανει και ειναι καλη ιδεα. Ποιο volume pedal θα ηταν ιδανικο για τετοια μοντα?

• Guru

Αμα δε βρω αυτο θα κανω, θα παρω κποιο και θα το εχω full on απλα θα προτιμουσα ενα με bypass.

Μου εξηγείς το γιατί; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Ποιο volume pedal θα ηταν ιδανικο για τετοια μοντα?

Οποιοδήποτε σε βολεύει στο πάτημα - διαδρομή. Μεταλλικό ακόμα καλύτερα για ευνόητους λόγους.

Να προσέξεις να έχει στο πάνω μέρος τον απαραίτητο "ελεύθερο" χώρο για την τοποθέτηση του διακόπτη.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου