Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Χαιρετώ!!Καθώς έψαχνα στο net για ένα καλό clone για τα κλασσικά tr 808 και tr 909 έπεσα πάνω στο drum station.Το έχω βρει γύρω στα 250 ευρώ.Ποιά είναι η γνώμη σας γενικά??Αξίζει??Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?? Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Μια χαρα ειναι ο ήχος του, αν και τα παλιοτερα novation, συνήθως δεχονται κριτική για την ποιοτητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά τους. Ωστοσο αν εχεις καποιο sequencer να το οδηγεις, ειναι μια καλή λύση για να εχεις ενα 808ειδή ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Για την ποιότητα κατασκευής θα συμφωνήσω εν μέρει καθώς έχω το bass station 1 σε keyboard version.Θα το δουλεύω με το ableton live 9 αν χτυπήσω τελικά το drum station Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Ε τότε μια χαρα. Αν ειναι σε καλή κατάσταση, δε θα βρεις εύκολα τον αναλογικό αυτό ήχο σε αυτά τα λεφτα. Εκτός αν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμασεις απο κοντα το volca beats. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 μια ακομα προταση.. ειναι το jomox airbase99 αλλα ειναι κανα 100ρικο πιο ακριβο. επισης.. η Roland μολις αφησε καποια teasers για ενα καινουργιο drummachine (TR-08) που μαλλον ειναι VA.. μπορει να ειναι ενδιαφερον.. εχε τα ματια σου ανοιχτα 8) "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά!Πάντως το net έχει γεμίσει με ανακοινώσεις ότι η roland θα ξαναβγάλει το 808....αναμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Neeq έχεις εμπειρία από το volca beats???Στον Θωμά το έχει στα 135 ευρώ...είναι καλό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά!Πάντως το net έχει γεμίσει με ανακοινώσεις ότι η roland θα ξαναβγάλει το 808....αναμένουμε αν περιμενεις αναλογικο... 808.. απο roland... δεν θα ειναι αυτο.... θα ειναι VA analog modelling (το drumstation ομως ειναι το ιδιο νομιζω και κανει την δουλεια του...αρκετα καλα...) jomox airbase ειναι αναλογικο μεν πιο ακριβο δε .. και απο κει και περα.. αμα υπηρχαν αρκετα παραπανω λεφτα... Acidlab miami.... ;) θα ελεγα να περιμενες να δειις τι θα ειναι αυτο απο τη roland.. αν ειναι καλο... και μπορει να στοχευσουν σε προσιτη τιμη.... το volca δεν το εχω δει/ακουσει ακομα αλλα ειναι καλη τιμη και αν δεν σου αρεσει ο ηχος το πουλας ανετα.. (ισως να το εβρισκες και μεταχειρησμενο κ να σου ερθει ακομα πιο φτηνο...) "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Neeq έχεις εμπειρία από το volca beats???Στον Θωμά το έχει στα 135 ευρώ...είναι καλό?? Δεν το εχω ακουσει απο κοντα. Αλλά απο βιντεο, φαινεται πως το kick και τα toms φερνουν αρκετά σε 808. Το snare όχι και τόσο, αλλα προσωπικά δε με χαλάει, γιατι μονο αυτο δε μου αρεσει στο 808 (προτιμώ του 909). Ως sequencer φαινεται πολύ ευχρηστο, και με τη δυνατότητα για automation (αφου θα χρησιμοποιείς το Ableton δε σε απασχολεί πολυ, αλλα παντα ειναι καλα τα εξτρα). Ισως καμιά φορά ειναι πιο εύκολο, απλά να το συγχρονίσεις με το ableton και να φτιάχνεις τα patterns πανω στο ίδιο το μηχανημα. Ο τρόπος εγγραφής με το step rec, οδηγεί συχνα σε ωραια πραματα που προκύπτουν απο τυχη. Εγω προσωπικά σκέφτομαι ενα απο τα volca μετά απο το microbrute, αλλά δεν ξερω ακόμα πιο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Filippas_Juno303 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Mετά από κάποια videos που είδα δεν με ενθουσίασε να σου πω την αλήθεια...ναι ξέρω...αν δεν το πειράξεις απο κοντά και δεν το ακούσεις δεν μπορείς να έχεις ολοκληρομένη άποψη....για το tr πάντως λες να το βγάλουν αναλογικό και να τρέχουμε να μαζεύουμε φράγκα???γιατί αν γίνει έτσι σίγουρα θα είναι τσιμπιμένο στην τιμή του....μ αρέσει όμως που ξέρεις ότι drum maschine υπάρχει 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση