Guru pipityri Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Εξαιρετικός όπως πάντα .Εχω δηλώσει και ξανάδηλώνω φαν . Oh yeah. Το πρωί που έπιασα το κουτελάκι του είχε δέκατα το χρυσό μου και λέγε εσύ ότι θες ;D ;D ;D Δέκατα δεν είναι πυρετός, κύριε μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Samy , σύρε και Ανταυγειες στον Τέλη ρε !!! :-) Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Καλοι μου κυριοι ανωθεν ;D,ο atreu μια χαρα ειναι και παντα να 'ναι ο ανθρωπος. Στο κομματι αναφερομασταν ως "αρρωστο"αλλα ειναι και πως το ακουει κανεις. Η ουσια ειναι οτι γραφει εξαιρετικα κομματια,το ιδιο ισχυει και για τουτο εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Ο Τέλης είναι καλός, δε λέω, αλλά αν θέλετε καλλιτεχνικές ανταύγειες θα απευθυνθείτε στον κο Γιαννάκη στην Τούμπα. Πολλές δοκιμάσαμε την τύχη μας κι αλλού αλλά πάλι στον Κο Γιαννάκη καταλήξαμε. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Thnx atreu73.Να κλείσουμε ένα ραντεβού για την Δευτέρα ; Να πούμε ...κατα την 13.00; :-) Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Το λοιπόν, εγώ πάλι θέλω να ακούσω συνεργασία atreu-Paraga 8) Καθίστε γράψτε κάνα άσμα ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Το λοιπόν, εγώ πάλι θέλω να ακούσω συνεργασία atreu-Paraga 8) Καθίστε γράψτε κάνα άσμα ;) Αν τον είχα μαζί μου καμιά δεκαριά μέρες στο βουνό θα έγραφε παπάδες δια την ανθρωπότητα, αλλά δεν τον αφήνει η κακούργα . Μετά τιμής ο CEO του ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Παρα πολυ ωραιος φιλες μου. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnkoutsou Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 πολύ ενδιαφέρον συγχαρητήρια- δώσε μας link για soundcloud Music is what feelings sound like Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πιστευω ότι ο Atreu είναι κάποιος ήδη διάσημος ο οποίος γράφει εδώ υπο συγκάλυψη. Αν δεν είναι διάσημος, θα γίνει σίγουρα. Στους σωστούς κύκλους. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση