thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Κουκλάρα γίνεται, μπράβο! Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το άσπρο pickguard. Θα σου πρότεινα να μη βάλεις καθόλου αλλά είδα ότι το routing για τους μαγνήτες έχει γίνει από μπροστά, οπότε δε θα ήταν εφικτή η πρότασή μου. Ψάξε πάντως μήπως βρεις κάποιο ωραιότερο pickguard, το αξίζει. :) [/quot να πω την αληθεια ειχα παραγγειλλει ασπρο με ασπρους μαγνητες.και μετα ειδα οτι ο τυπος εβγαλε το ιδιο pickguard σε λευκο perloid και σε μαυρο.αφου ειχαν ερθει τα πραγματα ;D ;D ενα μαυρο με μαυρους μαγνητες θα ηταν πολυ "κακο" πιστευω ισως καποια αλλη στιγμη να το κανω. ευχαριστω παντως για τις αποψεις σας. ολες καλοδεχουμενες. παω για τσιπουρακι τωρα ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 thundersteel καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σου! Πραγματικά πολύ καλή! Νομίζω πως η Sambora είναι η αγαπημέμη μου strat. Αν και προτιμώ την μετά το 2000 εποχή που βγήκε σε περιορισμένο αριθμό, χωρίς floyd, με μικρότερα star inlays και booster. Λεπτομέρειες ;D Η ουσία είναι πως τα star inlays με... σεληνιάζουν κατά κάποιο τρόπο όποτε τα βλέπω 8) Γνώμη μου πάντως, ακριβώς επειδή είναι replica θα ήταν καλύτερα να την έχεις εμφανησιακά όπως και το ακριβές μοντέλο. Με άλλα λόγια, ξύλινο pickguard, άλλα χρώματα κλπ δεν θα τα επέλεγα. Μόνο και μόνο επειδή είναι replica. Τώρα, αν θες μία Sambora replica custom, φυσικά εσύ αποφασίζεις. Μπράβο σου και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Γίνεται πολύ ωραία,αλλά και μένα το pickguard δεν μου έκατσε καλά. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω παιδια αλλα νομιζω οτι εχει γινει μια παρεξηγηση. μιλατε γι'αυτο το pickguard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Γίνεται πολύ ωραία,αλλά και μένα το pickguard δεν μου έκατσε καλά. το pickguard που μπηκε ειναι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 το ειχα ποσταρει στην αρχη αλλωστε ο στοχος ηταν αυτη με διαφορετικο ειδος ξυλου,αλλους μαγνητες +το οτι δεν εβαλα το 25db booster που εχει η αυθεντικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 thundersteel καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σου! Πραγματικά πολύ καλή! Νομίζω πως η Sambora είναι η αγαπημέμη μου strat. Αν και προτιμώ την μετά το 2000 εποχή που βγήκε σε περιορισμένο αριθμό, χωρίς floyd, με μικρότερα star inlays και booster. Λεπτομέρειες ;D Η ουσία είναι πως τα star inlays με... σεληνιάζουν κατά κάποιο τρόπο όποτε τα βλέπω 8) Γνώμη μου πάντως, ακριβώς επειδή είναι replica θα ήταν καλύτερα να την έχεις εμφανησιακά όπως και το ακριβές μοντέλο. Με άλλα λόγια, ξύλινο pickguard, άλλα χρώματα κλπ δεν θα τα επέλεγα. Μόνο και μόνο επειδή είναι replica. Τώρα, αν θες μία Sambora replica custom, φυσικά εσύ αποφασίζεις. Μπράβο σου και πάλι! φιλε mistral οντως ειναι λιγο "πιο" custom η κιθαρα σε σχεση με την fender αλλα γενικοτερα δε βλεπω και τεραστιες διαφορες :) μηπως σας ξεγελασε το pickguard με τους 3 μονους που εβαλα για δοκιμη ???στην προηγουμενη φωτο? παντως οπως ειπα ολα τα σχολια και παρατηρησεις δεκτα οποτε οτι ενστασεις εχετε...βαρατε ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Αλήθεια, το boost γιατί δεν θα το βάλεις; Και για τους τύπους μόνο εγώ θα το έβαζα! Πάντως φαίνεται πάρα πολύ όμορφη! Συγχαρητήρια! (έχεις αναφέρει κάπου τι μαγνήτες θα βάλεις και δεν το είδα;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Αλήθεια, το boost γιατί δεν θα το βάλεις; Και για τους τύπους μόνο εγώ θα το έβαζα! Πάντως φαίνεται πάρα πολύ όμορφη! Συγχαρητήρια! (έχεις αναφέρει κάπου τι μαγνήτες θα βάλεις και δεν το είδα;) σ'ευχαριστω :) το booster δεν το εβαλα γιατι ηδη τα πραγματα χωρουσαν με τα βιας μεσα στις κοιλοτητες και το budget αρχισε να ανεβαινει (ανεβηκε τελικα) στα υψη. οχι δεν ανεφερα τι μαγνητες εβαλα ακομη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 αλλα μια και το εφερε η κουβεντα θα αναφερω αναλυτικα ολα τα specs σωμα απο δεσποτακι (ash) μανικι/ταστιερα maple τρεμολο original floyd rose made in germany (το οποιο θα ειναι πληρως floating) ποτενσιομετρα cts 1x300kΩ volume - 2x250kΩ tone πενταθεσιος επιλογεας της fender pickguard λευκο h/s/s 3ply κλειδια schaller made in germany μαγνητες (ωχ θα φαω ξυλο ;D ;D ;D ;D ;D) bridge - seymour duncan tb4 (jeff beck) middle - seymour duncan hot stack (ο διοροφος με τη μπαρα) neck - seymour duncan lil'59 στην ουσια 3 διπλους φοραει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση