thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 μπηκαν και τα ποστς και μαλιστα εκατσαν αψογα (μετα απο τοσα μπινελικια ;D ;D ;D ;D ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 αφου ειχα πιαστει με τα τρυπανια σειρα ειχε το μανικι τρυπησα για το lock οπως παντα τρυπες-οδηγους λιγο μικροτερες απο το σπειρωμα που ειχαν οι βιδες και λιγο κερι μελισσας για ν μπαινουν πιο ευκολα (γιατι αμα βρει ζορι η βιδα θα κοπει μεσα στο ξυλο και αντε βγαλτην-μιλαει η πειρα ;D ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 εβαλα και τα κλειδια-schaller made in germany.οσο δεν τους παω τους γερμανους,σε guitar hardware ειναι μανουλες οι ατιμοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 ...εύκολη κατασκευή...μέσα σε 5 λεπτά τρύπησες και έβαλες κλειδιά.. :P ::) ...εύγε σου. Φοβερή ! Από τις αγαπημένες μου strat. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 ...εύκολη κατασκευή...μέσα σε 5 λεπτά τρύπησες και έβαλες κλειδιά.. :P ::) ...εύγε σου. Φοβερή ! Από τις αγαπημένες μου strat. να σαι καλα φιλε μου.και μενα απο τις αγαπημενες μου :) δεν ειναι τιποτα να βαλεις τα κλειδια... προσπαθεις στην πρωτη σου κιθαρα να βιδωσεις τα βιδακια με το βιδωτικο...σου κοβεται η βιδα μεσα στο ξυλο ;D ;D ;D ;D ;D και μετα λες...μαλλον ηθελε λιγο πιο μεγαλες τρυπες και βιδωμα με το χερι ;D ε την επομενη φορα το ειχα στο μυαλο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 παντως οντως δεν ειναι τιποτα να μπουν τα κλειδια γρηγορα αρκει να προσεξεις 2-3 πραγματακια.μετα ειναι υποθεση λεπτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 μετα απο λιγο καιρο που ξανασχοληθηκα το μονο που εκανα ηταν να βαλω το spring claw για τα ελατηρια του τρεμολο.επειδη ομως δεν ειχα μακρυ και ψιλο τρυπανακι (3mm αν θυμαμαι καλα) επιστρατευσα την προεκταση του dremel η οποια οπως αποδειχτηκε ειναι παρα πολυ βολικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 εκανα ενα δαλλειμα για τις γιορτες του 2012-13 οποτε μολις περασαν οι γιορτες ξαναεπιασα το μανικι και για την ακριβεια τα ταστα.βεβαια τσαμπα κοπος γιατι μετα τα ταστα αλλαχθηκαν με μεγαλυτερα και τριφτηκε ολο το μανικι οποτε η διαδικασια ξαναεγινε,απλα δεν εχω φωτο απο τοτε οποτε βαζω αυτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 μασκαρισμα με χαρτοταινια και τριψιμο με ατσαλομαλο.μετα αλοιφη για ζαντες αυτοκινητου για να γυαλισουν. δειτε τη μαυριλα που εβγαλαν τα ταστα πανω στην ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 ...αλλη μια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση