RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο και μεγειά σου. Βάλε κανα κλιπ τώρα... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο και μεγειά σου. Βάλε κανα κλιπ τώρα... ;) ευχαριστω :) δεν εχω κλιπ προς το παρων αλλα συντομα....για τωρα μονο φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 μια το headstock ολοκληρωμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 και μια τελευται απο την πισω οψη της οπου φαινεται ολο το ξυλο με πολυ ομορφα νερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Εξαιρετικα καλογουστη θα ελεγα....αν ηταν και SSS και χωρις locking nut θα αγγιζε (οπτικα τουλαχιστον) την τελειοτητα 8)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 Εξαιρετικα καλογουστη θα ελεγα....αν ηταν και SSS και χωρις locking nut θα αγγιζε (οπτικα τουλαχιστον) την τελειοτητα 8)... ευχαριστω. αυτη η κιθαρα ηταν ονειρο ζωης.μετα απο αυτην αρχισα να προσανατολιζομαι σε non tremolo guitars... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 αυτη ηταν λοιπον η πορεια της ολης κατασκευης η οποια κρατησε σχεδον 3 χρονια,μου κοστισε αρκετα λεφτα αλλα ηταν ενα μεγαλο σχολειο γιατι αν και ειχα ηδη φτιαξει 3 κιθαρες μεχρι τοτε εμαθα παρα πολλα πραγματα,πειραματιστηκα με αλλες βαφες,πηρα καινουρια εργαλεια και γενικοτερα ψαχτηκα περισσοτερο. αυτο θα το δειτε στο επομενο thread που θα ανοιξω συντομα με αλλη μια στρατ (με hardtail) που εκανα σε χρονο αστραπη πλεον.απλα δεν την εχω μονταρει ακομα. οσο για βιντεακι πολυ συντομα θα το εχω ετοιμο ευχαριστω ολους για τα σχολια και τις παρατηρησεις σας :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ενα γενικο συμπερασμα. πολυ καλος ηχος και συμαζεμενος,πολυ sustain λογω βαρους (4.4kg),δεν ξακουρδιζει καθολου λογω original floyd rose αρκετα παχυ μανικι αλλα ευκολο με μονο μειονεκτημα τη maple ταστιερα (λογω συνηθειας περισσοτερο γιατι ολες η κιθαρες μου ειναι rosewood) αλλα με λιγο παιξιμο ειναι οκ. γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα και δε νομιζω οτι θα αλλαζα κατι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2014 Έγινε πανέμορφη, μπράβο σου! Καλόπαιχτη να είναι και αναμένουμε το clip! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2014 Γαμάτη!!! Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση