theoctapus Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Μηλόξυδο στη σαλάτα ωρε,που καίει τα λίπη.:-D Πρώτον δεν έχω λίπη να κάψω 8). Δεύτερον, να λιγδώσει είπαμε όχι να νερώσει. :) Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
gadget Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Σαλάτα και το λάδι μηχανής καλύτερο απο το ξίδι είναι! Το μπαλσάμικο απλά περνάει τη βάση.
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Για τη σαλάτα το καταλληλότερο ντρέσινγκ είναι 3/4 ελαιόλαδο λίγο μουστάρδα 1/4 ξύδι λίγο πιπέρι λίγο αλάτι, μια κουταλιά μέλι, μια κουταλιά μουστάρδα και τα χτυπάμε ελαφρώς. Είναι τρέλα και πάει πολύ με μαρούλι, σπανάκι, κρεμμυδάκι. ο χρόνος αρκετός
chris gti Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Για τη σαλάτα το καταλληλότερο ντρέσινγκ είναι 3/4 ελαιόλαδο λίγο μουστάρδα 1/4 ξύδι λίγο πιπέρι λίγο αλάτι, μια κουταλιά μέλι, μια κουταλιά μουστάρδα και τα χτυπάμε ελαφρώς. Είναι τρέλα και πάει πολύ με μαρούλι, σπανάκι, κρεμμυδάκι. Άσε φιλενάδα, πήγα χτες Τέλη για ανταύγειες και είδα στην Ελένη μια συνταγή για σπανακόπιτα (με σπιτικό φύλλο που το ανοίγεις μόνη σου) μούρλια λέμε!!
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Για τη σαλάτα το καταλληλότερο ντρέσινγκ είναι 3/4 ελαιόλαδο λίγο μουστάρδα 1/4 ξύδι λίγο πιπέρι λίγο αλάτι, μια κουταλιά μέλι, μια κουταλιά μουστάρδα και τα χτυπάμε ελαφρώς. Είναι τρέλα και πάει πολύ με μαρούλι, σπανάκι, κρεμμυδάκι. Βάλε και λίγο προσούτο, σουσάμι και ψημένο χαλούμι και είσαι αφεντικό. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
atreu73 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Βάλε και λίγο προσούτο, σουσάμι και ψημένο χαλούμι και είσαι αφεντικό. Εσύ το χόντρυνες. Να προσθέσω τρία συστατικά: α) κουκουνάρι β) κρουτόν γ) φλούδες παρμεζάνας ο χρόνος αρκετός
gadget Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Και κουκουνάρι παιδιά.... ωραίο το κουκουνάρι.... Μια τα λάδια μια τα προσούτα πείνασα. Πάω για "lucnh break" edit:Με πρόλαβατε....φφφ
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 καρύδια και φιλέτα πορτοκαλιού. Εσύ το χόντρυνες. Να προσθέσω τρία συστατικά: α) κουκουνάρι β) κρουτόν γ) φλούδες παρμεζάνας ή το ένα ή το άλλο. Κουκουνάρι και σουσάμι είναι too much. Παρμεζάνα και χαλούμι επίσης too much. Τα κρουτόν ποτέ δεν μου άρεσαν. Κάνουν την σαλάτα λίγο fast food. Αν είσαι μερακλής θα βάλεις μικρά κρίθινα παξιμαδάκια. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
RemaliFrank Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μήπως προσπάθησε κανείς να φτιαξει την σπανακόπιτα της Ελένης ; Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα
theoctapus Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2014 Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά μήπως προσπάθησε κανείς να φτιαξει την σπανακόπιτα της Ελένης ; Όχι, αλλά ο Τέλης κάνει καταπληκτικές ανταύγειες. ;D και όλ' αυτά γιατί σχολίασα κάτι μικρό του sfaku. Εγώ φταίω Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση