Προς το περιεχόμενο

Βαρυκεντρισμένα πλήκτρα με την καλύτερη αίσθηση...

npap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Τέλος του επόμενου μήνα που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα χαλαρώσω, για αποσυμπίεση σκέφτομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτρικό πιανάκι, να ξεδίνω που και που, ξεγελώντας τις φίλες στις συγκεντρώσεις των "μεσήλικων εφήβων" που κατά καιρούς διοργανώνουμε, περιπλανώμενος εντυπωσιακά στο "άσπρο λιβάδι" με τα κάνα διό-τρια "μαύρα δέντρα" και την αρωγή του mr Transpose... ;D

Την χρήση και το επίπεδό μου ως πιανίστα το αντιληφθήκατε φαντάζομαι...

το κριτήριο τώρα είναι κυρίως η όσο το δυνατόν καλύτερη (κοντινή) αίσθηση στο παίξιμο σε σχέση με ένα φυσικό πιάνο...(βίτσιο)...

δεν με ενδιαφέρει το πλήθος των ήχων...ένας καλός ήχος κλασσικού πιάνου μου αρκεί... επίσης θα προτιμούσα να είναι μην είναι έπιπλο...επίσης δυνατότητες mother keyboard (πλέον ενός usb για απλή midi in out επικοινωνία) ποσώς με ενδιαφέρουν... τιμή 300-500€ (δεκτές και οι απόψεις για ακριβότερα αλλά ακαδημαϊκά)...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις... θα μου γλυτώσετε  πολύ χρόνο από ψάξιμο...

ΥΓ ξέρω... δεν περιμένω θαύματα...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Casio PX150.

Δυστυχώς, δύσκολα θα το βρεις να το δοκιμάσεις αλλά το θεωρώ μονόδρομο σε αυτά τα χρήματα.

Εναλλακτικά, υπάρχει φθηνότερα και το px130 εκθεσιακό στην αντιπροσωπεία στην Καβάλας αλλά δεν στο συστήνω.

• Guru

Casio PX150.

Δυστυχώς, δύσκολα θα το βρεις να το δοκιμάσεις αλλά το θεωρώ μονόδρομο σε αυτά τα χρήματα.

Εναλλακτικά, υπάρχει φθηνότερα και το px130 εκθεσιακό στην αντιπροσωπεία στην Καβάλας αλλά δεν στο συστήνω.

Αυτό

και να περιμένεις θαύματα!

• Guru

ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το χρόνο που μου αφιέρωσες και φυσικά κρατάω την πρόταση...

μετά λόγου γνώσεως δεν θα δοκιμάσω πριν προβώ στην συγκεκριμένη αγορά...και επειδή δεν θα έχω τον χρόνο αλλά και γιατί πιστεύω ότι αν 2-3 έμπειροι πιανίστες εδώ, τελικά μου προτείνετε το ίδιο μοντέλο, ακόμα κι αν δεν είναι το "απόλυτα" καλύτερο, δεν θα απογοητευτώ σύμφωνα με το κύριο κριτήριο που έχω θέσει...όσο για τον ήχο φαντάζομαι κάτι θα υπάρχει στο νετ για να ακούσω...

• Guru

ουπς :)

πολύ γρήγορα καλύπτομαι...

ευχαριστώ πολύ κι εσένα με τη σειρά σου συνονόματε... πάω να ψάξω κάνα "δέμον" να ακούσω...

• Guru

ωραία τρίτωσε... :D

ευχαριστώ πολύ κι εσένα Μανώλη...

• Guru

ωραία τρίτωσε... :D

ευχαριστώ πολύ κι εσένα Μανώλη...

Για τα χρήματα που θες να διαθέσεις εκεί είσαι :D

• Guru

ωραία έκλεισε... συμπαθητικότατος και ο ήχος...το jazz piano μάλιστα μου άρεσε πολύ...

δύο τελευταίες ερωτησούλες για να μη σας τα ζαλίσω άλλο...

1. ξέρει κανένας αν παίζει σέρβις στο Ελλάντα μας

2. τέλος και μια χαζή για να μην κάνω λαλακεία... αν πάρω μόνο το SP-33 Sustain Pedal (χωρίς το επιπλάκι), θα "στέκεται" ή "εφαρμόζει" μόνο σ' αυτό και θα ψάχνω πατέντες... από την φωτό στον θωμά δεν έβγαλα συμπέρασμα 8)

• Guru

1. Ναί.

http://www.elmisystems.gr

http://www.audiomidi.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=31268

2. Ρώτησε στα σίγουρα (βλέπε links στην απάντηση 1)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου