kbasilis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Αυτά τα έχει δει κανείς(ασχέτως αν είναι ωραία ή όχι) ή μόνο εγώ δεν τα πήρα χαμπάρι. Το echo μου άρεσε,το distortion σαν να μου τζιτζικίζει στο αυτί,με το τρίτο δεν σχολιάζω γιατί δεν ασχολούμαι με κάτι τέτοιο Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν τα λες και πολυ καινούργια ! Πέρσι τέτοιο καιρό τα χα δει πρώτη φορά στο YouTube και νομίζω ότι τα Χριστούγεννα είχαν κυκλοφορήσει αν δεν κάνω λάθος, το overtone θα ήθελα να το δοκιμάσω, το Αdative distortion κάπου το πήρε το μάτι μου στις αγγελίες του φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Ιανουάριος 2013 Boss TE-2 (Tera Echo) Boss DA-2 (Adaptive Distortion) Boss MO-2 (Multi Overtone) Boss GR-D (V-Guitar Distortion) Boss GR-S (V-Guitar Space) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Ιανουάριος 2013 Boss TE-2 (Tera Echo) Boss DA-2 (Adaptive Distortion) Boss MO-2 (Multi Overtone) Boss GR-D (V-Guitar Distortion) Boss GR-S (V-Guitar Space) Καλά το θυμόμουν οτι ήταν πέρσι τέτοιο καιρό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Μα ήδη το βίντεο λέει 27 Αυγούστου του 2013 ;D οπότε λογικό είναι να πάμε λίγο ακόμα πίσω. Απλά για την ώρα τα πιό τελευταία κομμάτια και σχετικά πρόσφατα είναι αυτά ;) Τελικά για το distortion τι γνώμη έχει κανείς. Προσωπικά απ'όσο άκουσα από το youtube :P μπορεί από κοντά να είναι αλλιώς Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση