haryy Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ωραίο τεστ και πολύ χρήσιμο! Το Mapex μου έκανε την καλύτερη εντύπωση. Thanks! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thedrpapa Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά καλό θα ήταν όποιος έχει κάποιο βιντεάκι με ταμπούρο να το ανεβάσει έτσι ώστε να εμπλουτιστεί αυτό εδώ το post!Αργότερα θα ανεβάσω και δοκιμές πιάτων αλλά και σετ! Έχετε δίκιο για το groove απλά υπήρχε περιορισμένος χρόνος!Μην ανησυχείτε πάντως,γιατί μέσα από τα σχόλια και τις συμβουλές σας,θα επιστρέψω καλύτερος και δριμύτερος! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thedrpapa Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται,το Mapex και το Hi-Percussion είναι προς πώληση.Ξέρω ότι δεν πρέπει να πουλάω εδώ προϊόντα αλλά στο SmartNoiz αλλά αν το δει κάποιος μου στέλνει P.M.!Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά καλό θα ήταν όποιος έχει κάποιο βιντεάκι με ταμπούρο να το ανεβάσει έτσι ώστε να εμπλουτιστεί αυτό εδώ το post! Έχω δύο, που είναι μεγάλα και κουραστικά (άσε που νομίζω ότι τα έχω ξαναποστάρει παλιότερα) αλλά αφού το ζήτησες... :) Αναμένουμε και άλλα βίντεό σου. :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thedrpapa Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστούμε Χάρη! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Εχω εγω 4-5 βιντεο με δοκιμη ταμπουρων ,θα τα ανεβασω αργότερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Παρτε και απο εμενα http://youtu.be/fAjL293qiSYhttp://youtu.be/ifamnvFg3t0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Αλλα 2 ! Χαρη τωρα διαπιστωσα οτι ανεβασαμε το ιδιο ταμπουρο !! ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thedrpapa Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Καλά το Mapex φοβερό! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Μου αρεσε το mapex (το πρωτο που ανεβηκε) επισης πολυ καλο και το Ludwig acrolite αλλα εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν το black panther που ανεβασε ο Hampis (Μπαμπη μηπως μπορεις να ανεβασεις εκεινο που μου εδειξες στο στουντιο σου οταν ειχα ερθει να δω την Gretch ; )!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση