thedrpapa Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα σας!Έγραψα κάποια ταμπούρα μαζί με βίντεο για να μπορεί να ακούσει ο κόσμος πως ακούγονται αλλά και να τα δει! ;) Πείτε μου την γνώμη σας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Kαλη δουλεια αλλα ξεχασες τον βασικοτερο ηχο ενος ταμπουρου δηλ το rimshot :) επισης οταν παιζουμε στεφανιες (rim click) γυρναμε τη μπακετα ΑΝΑΠΟΔΑ γιατι αλλοιως ο ηχος ειναι τζουφιος... ;D επισης αφιερωνεις πολυ χρονο σε καθε βιντεο στον εντελως αχρηστο ηχο του ταμπουρου χωρις σουρντινα.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thedrpapa Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Σωστός! ;D Την επόμενη φορά θα φτιάξω και καλύτερο ήχο και θα δοκιμάσω και τα ταμπούρα σε διάφορα κουρδίσματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Παντως ο ΗΧΟΣ ειναι θαυμασιος οπως και η τεχνικη σου.Για αυτο και σου ¨την ειπα¨ γιατι ειναι κριμα με τοσο καλο ηχο να μην ακουσουμε ΟΛΟ το ταμπουρο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thedrpapa Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Συμφωνώ και επαυξάνω!Βέβαια είχαμε και τον χρόνο να μας κυνηγάει γιατί αυτά δεν έγιναν σε χώρο μου,οπότε δεν είναι ακριβώς review προϊοντος.Επίσης,το κούρδισμα που και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο,δεν έγινε και τόσο καλά όσο θα έπρεπε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 επισης αφιερωνεις πολυ χρονο σε καθε βιντεο στον εντελως αχρηστο ηχο του ταμπουρου χωρις σουρντινα.... Φούμαρα. Δεν είναι άχρηστος ήχος. Ίσα ίσα. Συμφωνώ για το rimshot. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Ωραιος φιλε ευχαριστουμε που το μοιραστηκες ψηφιζω Ludwig acrolite και gabriel ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Φούμαρα. Δεν είναι άχρηστος ήχος. Ίσα ίσα. εχεις δικιο,ΧΙΛΙΑΔΕΣ τραγουδια με ταμπουρο χωρις σουρντινα εχουν γινει τεραστιες επιτυχιες... ;D ;D...(το ΜΟΝΟ που μπορω να θυμηθω ειναι το Yellow Moon.. ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thedrpapa Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Το Acrolite έχει πάρει τα μυαλά του κόσμου εδώ και 50 χρόνια! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2014 Και εγώ το "πειραγμένο" Acrolite θα ψήφιζα (το χρυσό h/w με το μαύρο sparkle είναι δολοφονικός συνδυασμός) αλλά δεν είμαι σίγουρος αν επιλέγω με τα αυτιά, τα μάτια ή το mojo... Αν κάτι μου έλειψε, είναι ένα γκρουβ για να ακούσουμε το απόλυτο τεστ ενός ταμπούρου, το backbeat. Μπράβο, παρά τα παραπάνω. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση