gadget Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν... μετά απο 1.5 ώρα bioshock infinite έχω να πώ οτι δεν έχω κανένα θέμα το παιχνιδι τρέχει ομαλά σε 1280χ1024 στο high preset των settings. Μπορεί που και πού να παρουσιάζεται κανα στιγμιαίο κόλλημα ειδικά σε καινούρια περιοχή με πολλές, σκιές, bloom, flare και λοιπά εφφε αλλα αμελητέο για μένα και αν με ενοχλήσει με ελάχιστο tweak κάποιον ρυθμίσεων θα στρώσει εύκολα... Αυτά αν και την απάντηση την είχες πάρει ήδη δεν νομίζω να περίμενες την εμπειρία μου ;) ...γιατί μιλάμε για παιχνίδια, και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τα παίρνουν πια και τόσο σοβαρά... ΤΙΙΙΙΙΙΙ??? Δεν είναι τα παιχνίδια το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος, το πιο σοβαρό θέμα όλων των εποχών??? :P :P :P Σοβαρότερα τώρα, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια την σημερινή εποχή έχουν τα παίρνουν πιο σοβαρά απο ποτέ... είναι μια τεράστια βιομηχανία που αρχίζει να κοντράρει στα ίσα τη μουσική βιομηχανία και τον κινηματογράφο! Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα, ασχετη με το θέμα, άσχετη με το forum, και κατεμέ με θέση μόνο σε παρέες καμένων gamers (σαν και του λόγου μου) που καταλλήγει συνήθως σε vintage-ολογίες του τύπου "παλία τα φτιάχνανε καλύτερα", "πάει ξεπουλήθηκαν και αυτοι", "κάνουν τα παιχνίδια mainstream για να μπορούν να παίξουν τα καλομαθημεένα πιτσιρίκια" και άλλα τέτοια όμορφα.. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση