kbasilis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 kbasili μου συμβαίνει το ίδιο, αλλά διορθώνεται με refresh στο tab του soundcloud. Ευχαριστώ για την λύση. Μία διευκρίνηση για το πως το βρίσκω αυτό για να το κάνω γιατί το ψάχνω και δεν βρίσκω tab,ούτε έχω ιδέα τι είναι γιατί δεν είμαι και πολύ σχετικός με αυτά Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Tab είναι η καρτέλα στην οποία θα ανοίξει το Soundcloud. ;) Εκεί λοιπόν που ανοίγει η καρτέλα του Soundcloud και σου ρίχνει το άκυρο κάνε ένα refresh μήπως επανέλθει (νομίζω αυτό εννοεί ο blue). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 αυτό εννοεί ;) ακόμα πιο απλά : σου ανοίγει το σπασμένο λινκ και στραβώνεις. Όπως το κοιτάς, πατάς το F5 και γίνεται ριφρες. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 αυτό εννοεί ;) ακόμα πιο απλά : σου ανοίγει το σπασμένο λινκ και στραβώνεις. Όπως το κοιτάς, πατάς το F5 και γίνεται ριφρες. Ωραία,παιχνιδάκι φαίνεται. Ευχαριστώ πολύ ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση