gadget Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, να δω μετά ποιος θα με πήγαινε στα επείγοντα από την πολύ παντόφλα ;D :P :P Ένα κάλυμμα για να μην λερώσεις απο τα αίματα και θα σε πέταγα εγώ! ολόκληρη κιθάρα θα μου είχες κάνει ΔΩΡΟ, να μην σου σταθώ σε ώρα ανάγκης?? :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grinder Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 ΧΑΧΑΧΑ! :) Alba gu bràth!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα που το βρήκα το κόλπο με εισαγωγή από Ιαπωνία Aν μπορείς στείλ'το μου σε pm! Ευχαριστώ :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grinder Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Aν μπορείς στείλ'το μου σε pm! Ευχαριστώ :) Δεν υπάρχει τίποτα το τρελό. Όταν εννοώ πως βρήκα το κόλπο, εννοώ πώς είναι εξαιρετικά εύκολο και δεν κοστίζει μια περιουσία. Οι δασμοί της ΕΕ για μουσικά όργανα είναι 3,7% μόνο συν το ΦΠΑ της κάθε χώρας (23% για Ελλάδα, 20% για Βρετανία που μένω εγώ). Συνολικά θα πληρώσεις¨την τιμή της κιθάρας συν τα μεταφορικά συν ασφάλεια (αν το επιλέξεις, εγώ δεν το έκανα) συν δασμούς συν ΦΠΑ. Στην περίπτωσή μου ο meestursparkle έχει εξαιρετική φήμη ως ebayer (αν τον γουγλίσεις θα βρεις πολύ θετικές αναφορές στο όνομά του σε αρκετά ξένα κιθαριστικά φόρουμ, αλλά και στο noiz). Η επικοινωνία μαζί του ήταν άψογη (απαντάει αμέσως) και με βοήθησε και σχετικά με τους δασμούς/φόρους ;) ;) Στέλνει με EMS Japan Post. Το κιθαρόνι έφτασε από Ιαπωνία στη Βρετανία μέσα σε μια ημέρα από τη στιγμή της αποστολής. Στα χέρια μου έφτασε μέσα σε μια εβδομάδα, δηλ καθυστέρησε στο τελωνείο. Μια χαρά :) Alba gu bràth!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδή πόσα λεφτά επιπλέον πλήρωσες για το τελωνείο (πέρα από την αξία της κιθάρας και τα μεταφορικά δηλαδή); http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grinder Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 £43.02 Alba gu bràth!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Είναι μιά κούκλα,καλορύζικη και καλόπαιχτη :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grinder Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ :) Alba gu bràth!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2014 Πανέμορφη είναι! Φτου να μην τη ματιάσουμε! :D Μεγειά και καλόπαιχτη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
grinder Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2014 Σ' ευχαριστώ :) Alba gu bràth!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση