g.avram Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Προκειται για το 'rain song' απο το αλμπουμ μου 'protocol' H πρώτη προσωπική κυκλοφορία του τρομπετίστα Γιώργου Αβραμίδη κινείται στον χώρο της σύγχρονης τζαζ, φέρνοντας στο νου άλλοτε τον ήχο του Erik Truffaz και του κουαρτέτου του, άλλοτε την αφρικανική αισθητική του Richard Bona, ενώ η αντιμετώπιση των χάλκινων αντλεί τις γραμμές της πολλές φορές από τη soul μουσική των τελών της δεκαετίας του 1960, και άλλες φόρες από τον τρόπο που έγραφε για πνευστά ο Charles Mingus. Επτά συνθέσεις γεννημένες μέσα στον εγκέφαλο και το σώμα του τρομπετίστα, μια σχέση του δημιουργού με τον ήχο, έτοιμη να χάσει την ιδιωτικότητα της και να μοιραστεί παντού ανά πάσα στιγμή. Ούτως ή άλλως, με το που θα πατήσεις τα πλήκτρα ή φυσήξεις, ανασάνεις, με το που θα χτυπήσεις τα χέρια μεταξύ τους ή το πόδι στο πάτωμα... ο ήχος πια δεν σου ανήκει. Tο αλμπουμ ειναι διαθεσιμο στο amazon,itunes,emusic και σε αλλα ηλεκτρονικα καταστηματα Tracklist: Shadow Man Beyond the Clouds (feat. Evlampia Tsireli) Flying Cyclist Protocol (feat. George Koftis) Battle Rhyme (feat. George Koftis) Rain Song (feat. Evlampia Tsireli) Shadow Man (feat. Jenny Eden) [Pinata Vandals Remix] Credits: george avramidis-trumpet,glockenspiel,vocals(6) stefanos lazarinos-sax,rhodes,kalimba kostas sifakis-bass chris sarkatzis-guitar eddie spaapen-percussion pavlos pavlidis-drums alkis kanidis-rhythm guitar(4),lead guitar(3) moody alien-glockenspiel traianos papadopoulos-french horn hermann newman- percussion, effects Pedals, additional keyboards and synthesizers,mix and mastering (7) jenny eden- Vocals (7) george koftis-vocals(4,5) evlampia tsireli-vocals(2,6) pan-god music-george avramidis lyrics-evlampia tsireli artwork by achilleas mess mixed by GeorgeBoy and Pan editing by Moody alien mastering by Chris Megas produced by george avramidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικά δεν έχω καλή σχέση με τη Τζαζ ;D και το τραγούδι όπως λες δεν έχει μόνο στοιχεία Τζαζ...............υπέροχο, εμένα με άρεζε λόγω των αφρικανικών του στοιχείων ;) Καλή επιτυχία να έχεις με μπόλικα λάιβ No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Προσωπικά δεν έχω καλή σχέση με τη Τζαζ ;D και το τραγούδι όπως λες δεν έχει μόνο στοιχεία Τζαζ...............υπέροχο, εμένα με άρεζε λόγω των αφρικανικών του στοιχείων ;) Καλή επιτυχία να έχεις με μπόλικα λάιβ Σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου! :)Οντως το αλμπουμ γενικα εχει στοιχεια απο πολλα ειδη οπως τζαζ,ροκ,αφρο ακομη και ποπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Κι εμένα μου άρεσε! Μπράβο για την πολύ ωραία δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο το κομματάκι παιδιά μπράβο :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Κι εμένα μου άρεσε! Μπράβο για την πολύ ωραία δουλειά! Σε ευχαριστω για μια ακομη φορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Ωραίο το κομματάκι παιδιά μπράβο :D Eυχαριστουμε πολυ Βασιλη και απ' οτι ειδα παιδευτηκες για να το ακουσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση