Προς το περιεχόμενο

Story of a woman - Gregg

gregg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από τα καλύτερά σου νομίζω. Μου άρεσε που έχει μικρή διάρκεια και τελειώνει "μπαμ", σου αφήνει μια αίσθηση ότι θες κι άλλο οπότε είναι ιδανικό για gig opener. Μια που αναφέρθηκε το θέμα της βρωμιάς στην κιθάρα, απ' ό,τι άκουσα, η εντύπωσή μου είναι ότι δεν κάνεις πλέον φόκους στη χορδή που θες να παίξεις αλλά τις βαράς όλες και μιουτάρεις με το αριστερό, όσες δε θες να ακουστούν. Εν ολίγοις σα να συμπεριέλαβες και αρκετή στιβιρεϊβονική προσέγγιση στο παίξιμό σου. Ακόμη κι αν λέω βλακείες, το παίξιμο/ήχος εδώ είναι όντως πιο τσαμπουκαλεμένο από το σύνηθες. Εύγε για όλα!

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άντε Gregg φεύγα. Δεν είσαι πια για εδώ.  ;)

Μαζί σου.

Τα καλύτερα φωνητικά σου ως τώρα. Και ήχος !

Respect.jpg

www.sonicspace.gr

Πράγματι ακούγεσαι πλέον πιο σίγουρος στα πατήματά σου και στη κιθάρα και στη φωνή και αυτό σε τοσο υψηλό επίπεδο σημαίνει ατελείωτες ώρες εξάσκησης και μπράβο σου για το κόπο και το αποτέλεσμα.

Όμως εδώ πλέον αρχίζουν τα δύσκολα. Κατά πόσο μπορεί ας πούμε να σε σηκώσει η εγχώρια αγορά με ένα είδος που κακά τα ψέμματα και εδώ και αλλού είναι παρωχημένο με μικρά ακροατήρια. Το έξω που πρότεινε ο Ρέι δείχνει ως μοναδική λύση αν σκοπός σου είναι η μουσική καριέρα-που την αξίζεις- εδώ τα πράγματα για το είδος είναι πεθαμένα γενικά και ειδικά, εκτός αν θες να επιμένεις σα το Ζάικο και να περιμένεις καμιά 30 χρόνια για να καταξιωθείς σαν όνομα, γιατί σα φράγκα ο Ηλίας απ όσο γνωρίζω είναι κονομημένος και σκέφτεται να τη κάνει για άλλες χώρες με χαμηλώτερη φορολογία  ;D ;D ;D

Ξέρεις  η κ@βλα  καλή είναι, αλλά όταν χρειάζεται τόσες πολλές ώρες απ τη ζωή σου, φυσικό είναι και δίκαιο να αποζητήσεις και κάποια ανταλλάγματα. Το πρόβλημα είναι πως τα ανταλλάγματα αυτά εδώ, δεν πρόκειται να τα βρεις ποτέ πλέον, τα χρόνια πέρασαν και η κατάσταση, ακόμα κι αν έχεις την υπομονή του Ζάικου, δεν πρόκειται να σου επιφυλάξει την ίδια μοίρα, μια και η μουσική έχει αλλάξει καταιγιστικά και το εδώ ακροατήριο που θα σου αναλογούσε πλέον είναι ελάχιστο και συνήθως δεν ασχολείται με πρωτοεμφανιζόμενους.

Φιλικά και με όλη μου την αγάπη και συμπάθεια  ;)

ΥΓ Με τον Ηλία μια φορά μίλησα στη ζωή μου πριν λίγες μέρες και επ'ουδενί δεν γνωρίζω τα οικονομικά του, απλά τα φαντάζομαι σε σχέση με τη μουσική πάντα. Όσο γι αυτό που ανέφερα περί καταξίωσης μετά από χρόνια, έχει να κάνει με το ότι πλέον το όνομά του στο είδος για τη χώρα είναι το κορυφαίο και όχι άδικα φυσικά. Είναι μια τεράστια ανταμοιβή, αλλά μάλλον δεν αρκεί σήμερα για να ζήσει κανείς μόνο με αυτή εδώ όσο ολιγαρκής και νάναι.

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου