gregg Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 https://soundcloud.com/gregory-giarelis/story-of-a-woman Hope you enjoy! :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Τρομερό!Ωραία παραγωγή,φωνάρα,ηχάρα,τα ξέρεις τώρα! ;D 8) Λίγο μεγαλύτερο να ήταν σε διάρκεια,ίσως με ένα instrumental part ή γυναικεία vocals ( ;D ;D ) και θα ήταν αψεγάδιαστο! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Να'σαι καλα φιλε μου! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Εισαι σαφλακιας και μ'αρεσεις. ;D Εχει κατι βρωμικο ο ηχος-μπορει να ειναι και ιδεα μου-αλλα και ετσι να ειναι,τι να λεει,μπλουζ παιζεις.Η ουσια ειναι αλλου. Η κιθαρα στα γνωστα πολυ υψηλα στανταρτς. Οσο για τη φωνη,εχεις πια εξελιχθει σε εξαιρετικο τραγουδιστη και αυτο προσθετει πολυ στα κομματια σου.Εδω τραγουδας με τσαμπουκα και δυναμη πραγμα που "δινει" στην-ετσι η αλλιως-χαρακτηριστικη φωνη σου. Αντιθετα με τον καλο μου φιλο τον Μπιλ μ'αρεσε που ηταν συντομο. Cool! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Γιωργο να σαι καλα φιλε μου! Τιμη μου το σχολιο σου! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Dynamite!! Κι εγώ θα τόθελα λίγο πιό "μακρύ", λίγο όμως, κυρίως με μιά ελαφρά "ανακατανομή" των vocal parts. Κατά τα λοιπά, είσαι πιό μπροστά απο κεί που ήσουν ;D, bravo!! PS ...and long live Kid Ramos, Magic Sam, Luther Gtr Jr Johnson, Hollywood Fats... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Με κάλυψαν οι φίλτατοι προλαλήσαντες! Μπράβο gregg είναι εξαιρετικό και η φωνή υποστηρίζει πολύ όμορφα το κομμάτι. :) Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Εχει κατι βρωμικο ο ηχος ....γι αυτο και ειναι ο,τι καλυτερο εχεις ανεβασει εδω περα. ;) Ταπεινα θεωρω οτι εδω δινεις αυτο που ελειπε στις ηχογραφησεις σου,για τα δικα μου γουστα παντα. Απελευθερωση στο δεξι,ψυχωμενη αλητεια,νευρο και τσαμπουκας σε lead και rhythm κιθαρες. Ξεκινα να δουλευεις βρωμα στη φωνη σιγα σιγα... Ευγε! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ παιδες για τα σχολια σας! just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Άντε Gregg φεύγα. Δεν είσαι πια για εδώ. ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση