Προς το περιεχόμενο

Με Γαλλικά και πιάνο....

npap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

είσαι τόσο χαριτωμένη περίπτωση πραγματικά που μου πέρασαν και τα νεύρα... ;D

βρε χάπατο Waterfall-K σου τα χώνω επί 4 σελίδες επειδή  ειρωνεύτηκες ως καρδινάλιος την αναφορά μου περί συμπερίληψης των συγκεκριμένων παιδιών ως ελπιδοφόρα παρουσία στην ελληνική σκηνή, και γράφεις το παρακάτω???

Το τραγούδι δε μου είπε πολλά... ή δε το έπιασα... Λυπάμαι.

Δεν ακους φαινεται την...Γαλλοφωνη Ελληνικη σκηνη... ;D ;D

και διαρρηγνύεις τόση ώρα τα ιμάτια σου κάνοντας το μαύρο άσπρο για το "αθώο" σου σχόλιο και για μένα τον κακό γκουρού που παρεξήγησε τις αγνές σου προθέσεις????... ρε 100 η αλεπού και 110 το αλεπουδάκι...χα χα... είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...

όντως δεν άξιζε τον κόπο να με θυμώσεις... σου ζητώ ειλικρινά συγνώμη... το απρόσιτο σκαλί των 100 στην IQ απαιτεί τον σεβασμό μου...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

ρε cyclops με όλο τον σεβασμό λύσε μου μια απορία...δεν είπες καληνύχτα προηγουμένως?.. εγώ εντάξει δουλεύω και παράλληλα το διασκεδάζω...και καλά ο άλλος έκανε μια λαλακεία και την υπερασπίζεται καλώς ή κακώς απέναντί μου...είναι φυσική μια λεκτική διένεξη εν θερμώ... άντε και ο παράλλος τα χει με τους γκουρού και τις τυρόπιτες και τον Ιζνογκουντ...εσύ τι ζόρι τραβάς ως βασιλικότερος του βασιλέως??? 15 χρονών είσαι? :)

ρε cyclops με όλο τον σεβασμό λύσε μου μια απορία...δεν είπες καληνύχτα προηγουμένως?.. εγώ εντάξει δουλεύω και παράλληλα το διασκεδάζω...και καλά ο άλλος έκανε μια λαλακεία και την υπερασπίζεται καλώς ή κακώς απέναντί μου...είναι φυσική μια λεκτική διένεξη εν θερμώ... άντε και ο παράλλος τα χει με τους γκουρού και τις τυρόπιτες και τον Ιζνογκουντ...εσύ τι ζόρι τραβάς ως βασιλικότερος του βασιλέως??? 15 χρονών είσαι? :)

Μην ενοχλείστε, εγώ κάθομαι στη γωνία με τα ποπ κορν μου. ;D

• Guru

αφού στείλεις και κανένα κατά δω για πες με.. διαφωνείς με το παρακάτω γιατί θα με τρελάνετε ομαδικώς...

τέλος κάποιος θα πρέπει να σου ζητήσει συγνώμη που είθισται (στην δικιά μου τουλάχιστον "κλίκα") όταν ένας Έλληνας ζει και δημιουργεί στην Ελλάδα (σε όποια γλώσσα γουστάρει και σε όποιο μουσικό ύφος), να προσμετράται στο δυναμικό της Ελληνικής μουσικής σκηνής...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός δεν θα είναι ούτε ο θεός που προσφωνείς και ούτε εγώ που πυροδότησα την επιεικώς άκομψη αντίδρασή σου τολμώντας απλά τώρα στα γεράματα να σιχαίνομαι τις "ταμπελίτσες" που καταδυνάστευσαν την ελεύθερη τέρψη μου στην άλογη μετεφηβεία μου...

...σου τα χώνω επί 4 σελίδες επειδή  ειρωνεύτηκες ως καρδινάλιος την αναφορά μου περί συμπερίληψης των συγκεκριμένων παιδιών ως ελπιδοφόρα παρουσία στην ελληνική σκηνή...

Ok, εγινε κατανοητο: εισαι μεγαλο βλημα, μα πολυ Μεγαλο Βλημα λεμε...pmpl.gifpmpl.gifpmpl.gif

image.png

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου