Προς το περιεχόμενο

Με Γαλλικά και πιάνο....

npap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

οκ κατάλαβα...ο μη έχων 5000 "σχόλια" στην πυρρά...συγχαρητήρια δια την τύχη μας.. και τα επιχειρήματα πια στο noiz βαφτίζονται "σεντόνια"... και σας φταίνε οι διαχειριστές μετά...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οκ κατάλαβα...ο μη έχων 5000 "σχόλια" στην πυρρά...συγχαρητήρια δια την τύχη μας.. και τα επιχειρήματα πια στο noiz βαφτίζονται "σεντόνια"... και σας φταίνε οι διαχειριστές μετά...

Με συγχωρεί πολύ η χάρη σου, δεν ξέρω σε τι ακριβώς είσαι γκουρού, αλλά αν έγραφες με περισσότερο σεβασμό και ηρεμία (σαν αυτή που αρμόζει σε έναν γνώστη, έναν πραγματικό γκουρού) και όχι ΕΤΣΙ, θα σε σεβόταν όλοι, είτε είχες 50 μηνύματα, είτε 5 εκατομμύρια.

Φίλε npap, πρέπει επειγόντως να χαμηλώσεις τους τόνους σου και τον τρόπο που εκφράζεσαι για να μην εκθέτεις το φόρουμ στο οποίο υποτίθεται ότι είσαι εξέχον μέλος. Γράψε λίγο πιο σοβαρά και με σεβασμό στους συμφορουμίτες σου.

Είναι η δεύτερη φορά (τουλάχιστον από όσο έχει πέσει στην αντίληψή μου) που εκφράζεσαι με το συγκεκριμένο τρόπο, και με δυσαρέστησε πάρα πολύ που οι διαχειριστές του φόρουμ έκαναν μια τεράστια γαργάρα σ' αυτό το νήμα στο οποίο φαίνονται μεγαλοπρεπώς οι "τρόποι" σου.

+1000

• Guru

αντελήφθην...αντελήφθην...δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς με τον λόγο που οδήγησε στην συμπεριφορά μου και σε αυτή και στην προηγούμενη περίπτωση...

το "δαχτυλάκι" είναι πιο κοντά σε μερικούς από εσάς και εκεί θα εστιάσετε...πάσο

αντελήφθην...αντελήφθην...δεν χρειάζεται να ασχοληθεί κανείς με τον λόγο που οδήγησε στην συμπεριφορά μου και σε αυτή και στην προηγούμενη περίπτωση...

το "δαχτυλάκι" είναι πιο κοντά σε μερικούς από εσάς και εκεί θα εστιάσετε...πάσο

Μην μασάς αγαπητέ, εσύ αγωνίσου για τα δίκια σου. Μην εγκαταλείπεις. 

ο χρόνος αρκετός 

Όταν αντιδράς με τον τρόπο που αντιδράς, όσο δίκιο και να έχεις, το χάνεις. Φαντάζομαι δεν είναι πυρηνική φυσική, είναι εύκολα αντιληπτό. ::)

• Guru

αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια του άπλετου χρόνου ώστε να χαριεντίζονται αενάως και να ταΐζουν τις κοιμώμενες μύγες και τα έρποντα κόμπλεξ κάποιων σε μια γαλαρία... όσο για γκουρού και λοιπές τυρόπιτες, το κόκκινο πανί για κάποιους τι να πω...κανένας από αυτούς που τους αποδόθηκε ο τίτλος δεν τον αποζήτησε... ο λόγος που τους δόθηκε πλην του να ξυπνάει Σπάρτακους εδώ μέσα έχει εξηγηθεί πολλάκις από τον δημιουργό αυτού του χώρου...

ανέτρεξε λίγο πίσω....θα δεις αν δεν το έχεις κάνει και τους λόγους αλλά και το αν σέβομαι εγώ τόσα χρόνια το φόρουμ...Φαντάζομαι δεν είναι πυρηνική φυσική...

αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια του άπλετου χρόνου ώστε να χαριεντίζονται αενάως και να ταΐζουν τις κοιμώμενες μύγες και τα έρποντα κόμπλεξ κάποιων σε μια γαλαρία...

+ 1000

ο χρόνος αρκετός 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου