Guru npap Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 αν δεν θέλεις να "παρεξηγείσαι" και να σε "τυλίγουν" σε "σεντόνια" επανεξέτασε τα ελληνικά σου... αλλά από ότι φαίνεται ούτε τα κότσια να παραδεχτείς την άποψή σου δεν έχεις... μάλλον δεν θα λείπεις στο χωριό σου "σχολιαστή" της βούρτσας μου... και τα "παρ'τ'αλλιως" εκεί που σε παίρνει μικρέ... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 "Mεγαλε", δεν πα να κανεις κανα κρυο μπανιο με τα ρουχα, πριν ακουσεις κανενα "Γαλλικο"? Αντε αγορι μου, αντε κανε μας τη χαρη βραδιατικα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 That escalated quickly..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Φίλε npap, πρέπει επειγόντως να χαμηλώσεις τους τόνους σου και τον τρόπο που εκφράζεσαι για να μην εκθέτεις το φόρουμ στο οποίο υποτίθεται ότι είσαι εξέχον μέλος. Γράψε λίγο πιο σοβαρά και με σεβασμό στους συμφορουμίτες σου. Είναι η δεύτερη φορά (τουλάχιστον από όσο έχει πέσει στην αντίληψή μου) που εκφράζεσαι με το συγκεκριμένο τρόπο, και με δυσαρέστησε πάρα πολύ που οι διαχειριστές του φόρουμ έκαναν μια τεράστια γαργάρα σ' αυτό το νήμα στο οποίο φαίνονται μεγαλοπρεπώς οι "τρόποι" σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Guru Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 OP Guru Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 δεν έχω προκαλέσει ποτέ κανέναν... το δικαίωμα να απαντώ ανάλογα στον κάθε τυχάρπαστο δεν θα μου το κόψει κανένας...εκτός του admin που μπορεί να με μπανάρει... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Ακομα ενας.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός δεν θα είναι ούτε ο θεός που προσφωνείς και ούτε εγώ που πυροδότησα την επιεικώς άκομψη αντίδρασή σου τολμώντας απλά τώρα στα γεράματα να σιχαίνομαι τις "ταμπελίτσες" που καταδυνάστευσαν την ελεύθερη τέρψη μου στην άλογη μετεφηβεία μου... Το παραπάνω σχόλιο πάντως είναι πολύ ωραίο. Και όχι... δεν το λέω επειδή είναι γραμμένο με μπολντ. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί ετέθη θέμα χρήσης των Γαλλικών, αφού έχουμε παράδοση στο γαλλικό τραγούδι: ;D http://www.youtube.com/watch?v=MM9Co0NEfAw Σοβαρά: Το κομμάτι είναι ωραίο και η ερμηνεία πειστικότατη. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Σοβαρά: Το κομμάτι είναι ωραίο και η ερμηνεία πειστικότατη. Ακριβώς αυτό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις