thedrpapa Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα!Επειδή έχω βοηθηθεί πάρα πολύ από βιντεάκια στο youtube,είτε σε hd είτε γραμμένα από κινητό :P, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να συνδράμω και να βοηθήσω άλλους ντράμμερ σε όλο τον κόσμο ηχογραφώντας κάποια πιάτα,ταμπούρα κτλ.Τίθεται διαφήμισης και δικαιωμάτων σε περίπτωση που γράψω τα στοιχεία του πιάτου ή τυμπάνου που θα παίζω;Δεν θα κάνω review,απλά θα παίζω ένα ταμπούρο και ένα πιάτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Χαλάρωσε. Και review να κάνεις, δεν θα έχεις πρόβλημα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thedrpapa Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Α τέλεια!Ξέρω γω,πολλά ακούγονται με τοποθετήσεις προϊόντων και δικαιώματα στο youtube.Επίσης,όποιος από το φόρουμ έχει κανάλι στο youtube που κάνει το ίδιο ας μου το στείλει για να δω παραδείγματα!Ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση