endtropi Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν παιδιά,πήγα στον Νάκα και με ...έστειλε στο ωδείο με το οποίο συνεργάζεται και δοκίμασα τον spider τον 30αρι. Πήρα μαζί κιθάρα και πεταλιέρα τα κούμπωσα όλα επάνω του και έδωσα... Καταρχάς χωρίς την πεταλιέρα ο ήχος ήταν αρκετά καλός. Βέβαια δεν πλησίασε τον ήχο του τυπά στο βίντεο που ανέβασα τις προάλλες.Η ένταση του ήταν αρκετά δυνατή σε σημείο που με έκανε να σκεφτώ τον 15αρι μιας και θα είναι για το σπίτι η φάση. (ελπίζω να κάνει και για τζαμαρίσματα αν προκύψει κάτι). Τώρα ο ήχος με την πεταλιέρα ήταν πολυ πριμαριστός και μου φαίνεται γιατί όταν πειραματίστηκα σε έναν ήχο ουσιαστικά σαν output είχα τα 5.1 ηχεία... και ακουγόταν μια χαρά::) Μου είπε ο τυπάς πως με ρυθμίσεις και ψάξιμο θα βγάλω ήχο της αρεσκείας μου.Ψιλοξενέρωσα με την πεταλιέρα η οποία είναι digitech rp355. Οπότε μάλλον θα καταλήξω στον 15αρι. Εκτός αν προκύψει κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 o 15άρης δεν έχει 12άρι ηχείο, πρόσεξε... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
endtropi Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 o 15άρης δεν έχει 12άρι ηχείο, πρόσεξε... ;) Ποιο το μείον του 8αρι...; Αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι αν θα μπορέσω να βγάλω τον πριμαριστό ήχο από την πεταλιέρα όταν θα την κουμπώνω στον ενισχυτή. Αν ξέρει κάτι κάποιος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν ειμαι γνωστης της πεταλιερας και γενικα του ψηφιακου ηχου, λογικα δεν εχει equalizer επανω η rp 355 η ψαξου λιγο με τα πριμα του ενισχυτη σου... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν ειμαι γνωστης της πεταλιερας και γενικα του ψηφιακου ηχου, λογικα δεν εχει equalizer επανω η rp 355 η ψαξου λιγο με τα πριμα του ενισχυτη σου... :) Έχει, αλλά έχεις πρόσβαση ψηφιακά. Το καλύτερο είναι να τα πειράζεις μέσα από το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2014 o 15άρης δεν έχει 12άρι ηχείο, πρόσεξε... ;) Ποιο το μείον του 8αρι...; Αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι αν θα μπορέσω να βγάλω τον πριμαριστό ήχο από την πεταλιέρα όταν θα την κουμπώνω στον ενισχυτή. Αν ξέρει κάτι κάποιος.. 1. Το 12αρι ηχειο εχει καλυτερη αποκριση στα μπασα το οποιο θα σου χρειαστει. (ειναι ελλειπης η απαντηση μου - θα συμπληρωσουν και αλλοι) 2. Προφανως πειραζεις το eq που εχει μεσα η πεταλιερα και θα το φτιαξεις, δεν ειναι τιποτα δυσκολο! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
endtropi Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2014 Πάλι καλά που η πεταλιέρα έχει και...αρνητικά tremble :P Έχεις δίκιο για τον 12αρι,από την άλλη σκέφτομαι ότι θα τον έχω στο σπίτι. Όταν τον δοκίμασα το master volume το είχα στο 1 μετα βίας! Για αυτό σκέφτομαι τον 15αρι, γλιτώνω και το κατοστάρικο..Είδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theStratWithin Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2014 Για το σπιτι (και για τζαμ πχ με αλλον ενα μουσικο) ο 15w θα ειναι ο,τι πρεπει, αν τον θες ομως και για σοβαροτερο τζαμαρισμα, πιστευω οτι θα'σαι πολυ οριακά (οχι μονο λογω watts αλλα και επειδη απ'ο,τι καταλαβα εχει 8αρι μεγαφωνο) ειδικα αν θα τζαμαρεις και με ντραμμερ. Με 30 watt και 12" μεγαφωνο θα εισαι πολυ πιο καλυμμενος σιγουρα. Στη θεση σου θα εψαχνα πληροφοριες μεσω google σε κανα forum (line 6 spider 15 loud enough jam drummer band ή κατι παραπλησιο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση