Προς το περιεχόμενο

Αγορά από eNakas music store

endtropi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Νακας γενικα εχει καλες τιμες σε προιοντα που τον παιρνει βεβαια και πιο τσιμπιμενες σε αλλα. Γενικα ειναι αξιολογη εταιρεια - παρολο που τους βριζω για το σερβις τους, το οποιο το διορθωνουν-

Σχετικα με τον ενισχυτη, εχει καποιες ατελειες. Ειναι κριμα να τον παρει καινουργιο την ωρα που στις αγγελιες γινεται χαμος απο τετοιους. Απο την αλλη θεωρω οτι για practice ειναι μια χαρα ενισχυτης με τα γκαζια του, τα καθαρα του και τα εφεδακια του.

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ειναι κριμα να τον παρει καινουργιο την ωρα που στις αγγελιες γινεται χαμος απο τετοιους.

Γίνεται χαμός για τις σειρές II και III, για την  IV οι αγγελίες είναι ελάχιστες  (1 στις 15 αυτή τη στιγμή είναι για την IV)

Δηλ ρε συ μεσσαλιον αν ανοιξω θεμα 'τι αυτοκινητο να παρω,για να πιασω τα 300 δεν θα επεμβεις'? ;D ;D ;D

πλακα κανω,αλλα τον ενισχυτη τον ειχα ενα μηνα σπιτι γτ ειχε χαλασει ο δικος μου και κατεληξα να παιζω unplugged! ;D ;D ;D

Ρε θα επεμβω αλλα γιατι ξερω τι παιζεις και τι οχι  ;D,στην προκειμενη περιπτωση ομως δεν εχει αναφερει πουθενα τι παιζει το παιδι γιατι απλως δεν χρειαζεται,αλλη ειναι η ερωτηση του  ;)

Φυσικα και δεν διαφωνω οτι υπαρχουν και αλλες επιλογες σε αυτα τα λεφτα αλλα ο ιδιος ξερει τι θελει και τι χρειαζεται οποτε.......  ;)

Αν ανοιξει θεμα με τιτλο spider VS "what do you think" εκει να προτεινουμε διαφορα  ;)

Εγω προσωπικα παντως τον Νακα μονο για πεταλια τον εχω μιας και θεωρω την πλοιοψηφια των προιοντων του υπερεκτιμημενη σε αξια αλλα εφοσον τον βρηκε στην ιδια τιμη θα συμφωνησω να τον παρεις απο δω χερι με χερι και να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο  ;)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δεν γίνεται καμιά ζημιά αν πεις στον ΟΡ ότι η επιλογή του δεν είναι η καλύτερη... Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο το έχει ψάξει το θέμα. Αν το έχει ψάξει και είναι βέβαιος πως ο Χ ενισχυτής που θελει να πάρει είναι ο ιδανικός, το πολύ-πολύ θα αγνοήσει την παρατήρηση.

Παράδειγμα: Βλέπουμε εδώ και χρόνια στις αγγελίες να πρωταγωνιστούν οι  solid-state Μarshall (MG, AVT, Valvestate). Βλέπει ο 19άρης το όνομα Marshall που το έχει δει παντού, και σπεύδει να πάρει τον πρώτο Marshall που αντέχει το πορτοφόλι του. Μετά, καταλαβαίνει τι παίζεται, και πόσο απέχει ο ενισχυτάκος που αγόρασε από αυτόν του Slash...

Δεν γίνεται καμιά ζημιά αν πεις στον ΟΡ ότι η επιλογή του δεν είναι η καλύτερη... Δεν μπορείς να ξέρεις πόσο το έχει ψάξει το θέμα. Αν το έχει ψάξει και είναι βέβαιος πως ο Χ ενισχυτής που θελει να πάρει είναι ο ιδανικός, το πολύ-πολύ θα αγνοήσει την παρατήρηση.

Παράδειγμα: Βλέπουμε εδώ και χρόνια στις αγγελίες να πρωταγωνιστούν οι  solid-state Μarshall (MG, AVT, Valvestate). Βλέπει ο 19άρης το όνομα Marshall που το έχει δει παντού, και σπεύδει να πάρει τον πρώτο Marshall που αντέχει το πορτοφόλι του. Μετά, καταλαβαίνει τι παίζεται, και πόσο απέχει ο ενισχυτάκος που αγόρασε από αυτόν του Slash...

Δεν διαφωνω σε αυτο που λες και εχεις και απολυτο δικιο αλλα ετσι καταληγουν τα θρεντ να ξεφευγουν κατα σελιδες  :) Εκει στοχευα

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Μπαίνω στη συζήτηση λέγοντας ΟΧΙ στον Spider ναι στο Νάκα εφόσον έχει ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ!!!

Πρίν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια μου με 40€ μεταχ από αγγελία αυτός ο 15ρης και έχω πάθει πλάκα...

Καμμιά σχέση με Line6 , Vox , Mustang και λοιπά μοντελινγκ τα οποία πέρασαν απ τα χέρια μου..

http://www.svguitars.com/products/Nux-Mighty-15-Amplifier.html

και 20 ευρω να εβγαινε ακριβοτερα στην Ελλαδα, παλι απο εδω θα ψωνιζα.

για περισσοτερα θα εμπαινα στην διαδικασια του εξωτερικου.

Απο Νακα πηρα pod hd500 οταν πρωτοβγηκε και παιζει να το πληρωσα 2-3 ευρω ακριβοτερα απο οτι στο Θωμα.

πλεον ο Θωμας ειναι καλος περισσοτερο για τα link που βαζουμε εδω στις συζητησεις μας. Υπαρχουν πολλα προιοντα στην Ελλαδα στις τιμες του Γερμανου.

Θέλω Rory,Jimi,Stevie ray μαζί live!

Τι ζηταω πια?

Φίλε έχω πάρει πολλές φορές από Νάκα, τόσο καινούργια όσο και B-stock και είναι όλα μια χαρά, την μια και μοναδική φορά που είχα ένα θεματάκι (συμβαίνουν και αυτά) όλα λύθηκαν με ένα απλό τηλεφώνημα.

Πλέον και οι τιμές του είναι οκ (λες να ξέρει για τα online μαγαζιά πχ thomann και να βάζει παραπλήσιες τιμές ??  :o :o :o ) , και βγάζει και web offers που μπορείς να αγοράσεις κάτι στην τιμή online και να το παραλάβεις από κατάστημα για να μην περιμένεις.

Μην το σκέφτεσαι καθόλου, πήγαινε από κοντά, άκου τον ενισχυτή, μίλα και με τα παιδιά εκεί και αν σ'αρέσει πάρτον.

.......Άκου και τίποτα άλλο όμως μιας και θα είσαι εκεί...  ;)

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

...λες να ξέρει για τα online μαγαζιά πχ thomann και να βάζει παραπλήσιες τιμές ??  :o :o :o
Μπααα, χλωμο το κοβω. Οχι ρε συ, σιγα μην εχει ο Νακας internet....reading1.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου