Άρης Σπ. Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 γεια χαρα σε ολους θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος καλος μαστορας στην αθηνα για να μου μετατρεψει την στρατ μου απο hss σε hh δηλαδη να σκαψει την τρυπα του neck μαγνητη.επισης ειχα καποιες αποριες οπως: 1)ο ηχος θα ειναι διαφορετικος λογο σχετικα λιγοτερου ξυλου? 2)υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να την σκαψει λογο του χρωματος? ευχαριστω. odium humanis generis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 1) Όχι 2) Ή τρύπα θα είναι πίσω από το pickguard. Τι σε νοιάζει το χρώμα; Είναι μια σχετικά εύκολη δουλειά που λογικά μπορεί να στην κάνει ο κάθε τεχνικός. Τσέκαρες μήπως είναι ήδη έτοιμη για humbucker; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άρης Σπ. Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 ναι σωστα..οχι δεν εχω τσεκαρει.παντως ειναι μια αμερικανικη του 2007 δεν νομιζω να χει τρυπα για μπακερ ??? odium humanis generis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Καλά δεν άνοιξες μια φορά την κιθάρα σου να δεις πώς είναι από μέσα;;; Ε, να η ευκαιρία. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Το πιο πιθανό είναι να έχει ήδη χώρο για neck bucker. http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=141159049334 Νομίζω μόνο οι reissues βγαίνουν με SSS σκάψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Οντως το πιθανοτερο ειναι να ειναι HSH το σκαψιμο της και να μη χρειαστει τιποτα η κιθαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση