RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 http://www.fender.com/en-UA/features/strat-60th/ Αν ανοίξετε το λινκ θα δείτε τη σελίδα της Fender για τα 60 χρόνια της Strat. ΟΜΩΣ, δείτε τα τραγούδια... Το "Carry on my wayward son" με στρατ; Το "You give love a bad name"; Το "Walk this way"; Ακόμα κι έτσι. Τόσα και τόσα και τόσα ιστορικά τραγούδια με Strat. Αυτά βρήκανε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Όντως...από πότε έγινε ιστορικό κομμάτι το ''Get Lucky'';;; Τα μάτια μας... Anyway,επειδή κι εγώ Strat παίκτης είμαι,θα αρκεστώ σε ένα ''να τα χιλιάσει'' :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 http://www.fender.com/en-UA/features/strat-60th/ Αν ανοίξετε το λινκ θα δείτε τη σελίδα της Fender για τα 60 χρόνια της Strat. ΟΜΩΣ, δείτε τα τραγούδια... Το "Carry on my wayward son" με στρατ; Το "You give love a bad name"; Το "Walk this way"; Ακόμα κι έτσι. Τόσα και τόσα και τόσα ιστορικά τραγούδια με Strat. Αυτά βρήκανε; Μια πολύ απλή εξήγηση, που δεν μπορεί, τη σκέφτηκες: "Carry On Wayward Son", peaked at No. 11 on the Billboard Hot 100. "Walk this way", peaked at number 10 on the Billboard Hot 100 "You give love a bad name"...hit number one on the Billboard Hot 100. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 ίσως το σκεπτικό τους ήταν ακριβώς αυτό: "ψιτ, κοιτάξτε ποια ΑΛΛΑ διάσημα κομμάτια που αγαπάτε έχουν παιχτεί με στρατ..." αν έβαζαν Hendrix ή SRV ή Clapton δεν θα σηκωνόταν κανένα φρύδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 http://www.fender.com/en-UA/features/strat-60th/ Αν ανοίξετε το λινκ θα δείτε τη σελίδα της Fender για τα 60 χρόνια της Strat. ΟΜΩΣ, δείτε τα τραγούδια... Το "Carry on my wayward son" με στρατ; Το "You give love a bad name"; Το "Walk this way"; Ακόμα κι έτσι. Τόσα και τόσα και τόσα ιστορικά τραγούδια με Strat. Αυτά βρήκανε; Μια πολύ απλή εξήγηση, που δεν μπορεί, τη σκέφτηκες: "Carry On Wayward Son", peaked at No. 11 on the Billboard Hot 100. "Walk this way", peaked at number 10 on the Billboard Hot 100 "You give love a bad name"...hit number one on the Billboard Hot 100. Δεν τη σκέφτηκα. Αλλά αν είναι έτσι, σε λάθος κοινό απευθύνονται. Το ερώτημα παραμένει όμως. Αυτά τα κομμάτια παίχτηκαν σε strat; ίσως το σκεπτικό τους ήταν ακριβώς αυτό: "ψιτ, κοιτάξτε ποια ΑΛΛΑ διάσημα κομμάτια που αγαπάτε έχουν παιχτεί με στρατ..." αν έβαζαν Hendrix ή SRV ή Clapton δεν θα σηκωνόταν κανένα φρύδι... Ναι, ας πούμε οκ. Αλλά παίχτηκαν; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Αλλά αν είναι έτσι, σε λάθος κοινό απευθύνονται. Σε μιά χαρά κοινό απευθύνονται. Εσένα σε έχουν...εδώ και χρόνια. ;D ;D ;D Το ερώτημα παραμένει όμως. Αυτά τα κομμάτια παίχτηκαν σε strat; Δεν ξέρω, αυτό θέλει ψάξιμο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Ούτε εγώ το ξέρω, αλλά είναι δυνατόν να έκαναν τέτοια γκάφα; Μιλάμε για ρεζίλι αν δεν ισχύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Αλλά αν είναι έτσι, σε λάθος κοινό απευθύνονται. Σε μιά χαρά κοινό απευθύνονται. Εσένα σε έχουν...εδώ και χρόνια. ;D ;D ;D Σε τέτοιες περιπτώσεις βάζεις είτε πρόσφατες επιτυχίες είτε iconic φιγούρες και τραγούδια. Με το Peggy Sue, το Too Rolling Stoned και το Tempus Fugit... που πάς;;; Μην παρεξηγηθώ, όλα ψιλο-classics αλλά απλώς "ψιλό-". Ούτε εγώ το ξέρω, αλλά είναι δυνατόν να έκαναν τέτοια γκάφα; Μιλάμε για ρεζίλι αν δεν ισχύει... Τι να πω. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά δεν μου ακούγεται Strat εκεί μέσα. Τουλάχιστον στις βασικές κιθάρες. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2014 Έχει και κλάσικ-κλάσικ…. Έχει φλόυντ, πέρπλ, κλάπτον , χέντριξ (ντύλαν) …έχει και σύγχρονα john mayer…..έχει και maiden, class…..πάει να τα πιάσει όλα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση