marathon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Εσύ είσαι καλλιτέχνης. 8) Δές και τις υπόλοιπες ;) www.customshop.gr Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Εσύ είσαι καλλιτέχνης. 8) Δές και τις υπόλοιπες ;) www.customshop.gr Ασφαλώς και τις έχω δει και έχω διαβάσει και όλα σου τα άρθρα κι ας μην πιάνουν καθόλου τα χέρια μου! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Και τα δύο σετ έχουν πολύ ωραίο αλλά διαφορετικό ήχο. Οι 69 είναι πιο πρίμοι και με χαμηλότερο output. Οι 54 έχουν περισσότερο όγκο και είναι λίγο πιο δυνατοί, ειδικά ο bridge. Προσωπική μου προτίμηση είναι οι 54 τους οποίους έχω σε μια στρατ μου εδώ και 4-5 χρόνια και δε θα τους αλλάξω ποτέ. και δε θα τους αλλάξω ποτέ. παρομοίως ;) Thanks guyz both, any soundclips? RESPECT!!! Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Thanks guyz both, any soundclips? Πιο πολύ ενισχυτή θα ακούσεις παρά μαγνήτες αλλά να ένα με τους 54άρηδες σε διάφορες θέσεις: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Thanks guyz both, any soundclips? εδώ δεν θα ακούσεις ενισχυτή αλλά καρφί στη κάρτα ήχου...το κλιπ είναι πρόχειρο χωρίς ιδιαίτερα εφέ http://www.customshop.gr/?btp_work=the-inka-silver-project Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Πιο πολύ ενισχυτή θα ακούσεις παρά μαγνήτες αλλά να ένα με τους 54άρηδες σε διάφορες θέσεις: Εγώ γιατί ακούω τα δάχτυλα σου φίλος; ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Εγώ δεν παίζω με πένα φίλος ;D δεν θυμάμαι που τις βάζω... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Φίλος, στον άλλο φίλος μιλούσα (δες παράθεση). Έτσι κι αλλιώς εσύ τι απαντάς; Αφού δεν παίζεις εσύ στα clips! ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Φίλος, στον άλλο φίλος μιλούσα (δες παράθεση). Έτσι κι αλλιώς εσύ τι απαντάς; Αφού δεν παίζεις εσύ στα clips! ;D ωραίος φίλος είσαι.... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Αφού εσύ τα γράφεις: "Μετά ανέλαβε δράση ο επίσημος beta tester, φίλος και συμπαίκτης Γιώργος Κεφαλάς, για τα τελικά ηλεκτρολογικά και τις δοκιμές στους ενισχυτές του." Τι φταίω εγώ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση