HellFire Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2014 Ξεκίνησα και την παλαίωση του hardware... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρόνια, εύχομαι και εγώ με την σειρά μου, σε όλα τα μέλη και τις οικογένειες σας. Μικρή πρόοδος φαινομενικά με την κατασκευή του μπράτσου. Διπλό skunk stripe, το εξωτερικό είναι από πιο ψημένο maple και το εσωτερικό από έβενο. Έκοψα μια ταστιέρα κατά μήκος για να πάρω μια ταστιέρα 4mm, κατάφερα να την κουρμπαρω με υπομονή και… Το αποτέλεσμα είναι αυτό της φωτογραφίας,Roundlam fretboard σε Compound Radius neck. Δεν το έχω ξαναδεί, τουλάχιστον στους μεγάλους κατασκευαστές, και είπα να το επιχειρήσω. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2015 και... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Νίκο δεν εχω καταλάβει τι κάνεις :o Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Νασο το μπρατσο το εφτιαξα να εχει compound radius, στο πρωτο ταστο ειναι 7.25" και στο τελευταιο 12". Επανω σε αυτο το μπρατσο, κουρμπαρα μια εβενινη ταστιερα και την κολλησα. Τωρα εχω ενα compound radius neck με roundlam fretboard. Ο εβενος ειναι πολυ σκληρο ξυλο, κουρμπαρεται δυσκολα και σπαει ευκολα.... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Χμμ, πολύ ενδιαφέρον, νομίζω πως και fender χρησιμοποίησε στο παρελθόν μια παρόμοια τεχνική για τις παλισάνδρινες ταστιέρες της. Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς κερδίζεις με αυτή τη τεχνική; Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Χμμ, πολύ ενδιαφέρον, νομίζω πως και fender χρησιμοποίησε στο παρελθόν μια παρόμοια τεχνική για τις παλισάνδρινες ταστιέρες της. Μπορείς να μας πεις τι ακριβώς κερδίζεις με αυτή τη τεχνική; Σωστά η F το εχει χρησιμοποιήσει και το χρησιμοποιεί ακόμα σε κάποια Custom Shop μοντέλα της όπως και σε κάποια MIJ παραγωγής. Δεν το εχω δει ποτέ όμως σε compound radius neck. Γιάννη σχετικά με το τι κερδίζει κάποιος με την τεχνική του roundlam δεν νομίζω οτι υπάρχουν σαφής απαντήσεις. Εάν ψάξεις στο Ίντερνετ θα δεις οτι υπάρχουν άνθρωποι πως υποστηρίζουν οτι ακούν διαφορά στον ήχο, οτι τα μπράτσα ειναι πιο σταθερά κλπ. Υπάρχει δε και ο αντίλογος που λέει οτι αυτά ειναι μύθος. Για εμένα προσωπικά ειναι πιο όμορφο και επίσης μια ακόμα εμπειρία σε μη περπατημένο δρόμο. 8) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Νίκο ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Νόμιζα πως το είχες ξανα-εφαρμόσει σαν τεχνική γι' αυτό και πήρα το θάρρος να ρωτήσω. Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Νίκο ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Νόμιζα πως το είχες ξανα-εφαρμόσει σαν τεχνική γι' αυτό και πήρα το θάρρος να ρωτήσω. Δεν υπάρχει πρόβλημα Γιάννη, γ´αυτο γράφουμε εδώ για να προβάλουμε τις σκέψεις μας και να συζητάμε. Το ξέρεις καλα οτι εμείς όλοι,που σκαλίζουμε τα ξύλα, φτιάχνουμε τις κιθάρες όπως θελουμε και όχι όπως τα βγάζει η παραγωγή. Αυτο ειναι ενα απο τα καλα του DIY. 8) Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2015 Ναι κάτι πήρε τ' αυτί μου ;D Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση