HellFire Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Διάβασα αρκετά, έψαξα, πειραματιστικα και τελικά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το relic στο σώμα. Το παρακάτω βίντεο με βοήθησε αρκετά...[flash=200,200] Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Perfect,ενα σταξιματακι που πιστευω θα το φερεις με το γυαλοχαρτο. Το αποτελεσμα εμενα προσωπικα μου αρεσει. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Thanks Θανο. Ναι το άφησα να στεγνώσει και θα το κατεβάσω εκεί που πρέπει. Ακόμα περιμένω τα πράγματα από Αμερική... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Διάβασα αρκετά, έψαξα, πειραματιστικα και τελικά είμαι έτοιμος να ξεκινήσω το relic στο σώμα. Το παρακάτω βίντεο με βοήθησε αρκετά...[flash=200,200] Ακριβώς οι σκέψεις μου για το relicing, τα έσπασε το βίντεο ;D Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίο το χρώμα :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβώς οι σκέψεις μου για το relicing, τα έσπασε το βίντεο ;D Χαχα, πράγματι πολυ καλό. Γενικά το relic η αρέσει η δεν αρέσει. Εάν πιάσουμε αυτήν την συζήτηση εδώ στο noiz, η και σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ, κάποιοι θα πουν ¨εάν θες ρέλικ κιθάρα τότε να παίζεις τέσσερις ώρες την μέρα κάθε μέρα για τα επόμενα 20χρονια και θα την έχεις...¨ Για μένα ειναι μια πρόκληση να φτιαξω μια τέτοια κιθάρα και φυσικά, αγάπη για κατι ιδιαίτερο... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραίο το χρώμα :D Ευχαριστώ Νάσο, τελικά βγήκε όπως το ήθελα... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2014 Νίκο πολύ ωραίο το χρώμα! Καλή συνέχεια με την παλαίωση! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Νίκο πολύ ωραίο το χρώμα! Καλή συνέχεια με την παλαίωση! :) Ευχαριστώ φίλε Δημήτρη, ελπίζω να τα παω καλα με το relic'ing γιατι στο Αμερικανικό φόρουμ γίνετε debate, βλέπω να με τρώνε ζωντανό... ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω λόγια! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση