HellFire Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2014 Θανο δεν τις παίρνει με τιποτα, ούτε από τον υπολογιστή ούτε από το κινητό. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 @#$//^^... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2014 Yameth ευχαριστώ για το pm, τελικά δεν ηταν θέμα ονομασίας, την ζημιά την έκανα το avast. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Νωρίς το απόγευμα έκοψα το κανάλι για το Truss rod, αλλά μόλις τώρα κατάφερα να βρω χρόνο για να βάλω την βεργα στο μπράτσο. Αφού δεν έχω έτοιμο το Skunk Stripe και μιας και η ώρα είναι περασμένη είπα να απλώσω ένα χέρι true oil στο μπράτσο για να δω πως θα δείχνει.... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2014 Πολύ όμορφο το μπράτσο Νικόλα! Νομίζω ότι έκανες καλά που το έψησες αφού τα νερά του έχουν αναδειχθεί πολύ καλύτερα. Καλή συνέχεια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ Δημήτρη, ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα της κιθαρας να αξίζει εξίσου. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2014 Με ποια διαδικασία έκανες το έκανες roasted ? Δώσε καμια πληροφορία ! Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Σε φούρνο με σταδιακή αύξηση της θερμοκρασίας και σταδιακό κρύωμα μεχρι να φτάσει σε θερμοκρασία δωματιου. Η όλη διαδικασία διάρκεσε περίπου 7ωρες και πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι το ξύλο είναι τελείως στεγνό αλλιώς θα ανοίξει, λόγο του εξαναγκασμού αποβολής υγρασίας . Σημείωση σε κάτι που ελπίζω ότι είναι αυτονόητο. ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε roasted ένα μπράτσο που είναι τελειωμένο. Δηλαδή, μπράτσo που εχei τάστα, truss rod, fingerboard και βερνίκι…. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Πανέμορφο το figuring του μανικιού :o Μπορείς να μας δώσεις λίγες πληροφορίες παραπάνω για την διαδικασία και τα οφέλη της διαδικασίας roasting; Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2014 Οι εταιρείες προβάλουν σαν πλεονεκτήματα ενός ψημένου μπρατσου, ότι το ξύλο δεν απορροφά υγρασία και ειναι πιο σταθερό στις μεταβολές του καιρού. Επίσης στα συν βάζουν το βάρος που κερδίζεις,λόγο αποβολής υγρασίας, παράγοντας που για μένα ειναι γελοίος, ειδικά για ένα μπράτσο. Άλλο συν ειναι ότι επειδή αλλάζει η δομή του ξύλου λόγο της θερμικής κατεργασίας, γίνεται πιο σκληρό και πιο δύσκολο να δεχθεί επίθεση απο σαράκι και αλλα παράσιτα. Η σκληρότητα βολευει εμάς που φτιάχνουμε μουσικά όργανα, το θέμα με τα παράσιτα βολεύει τους κατασκευαστές επίπλων, άλλος ένας χώρος που χρησιμοποιείτε το ψήσιμο των ξυλων. Σχετικά με το roasting.... Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση