marathon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Αφού εσύ τα γράφεις: "Μετά ανέλαβε δράση ο επίσημος beta tester, φίλος και συμπαίκτης Γιώργος Κεφαλάς, για τα τελικά ηλεκτρολογικά και τις δοκιμές στους ενισχυτές του." Τι φταίω εγώ; παίζει ρε ο Γιώργος...ασανσέρ? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2014 Ααα οκ... Που να ξέρω; Παρεξήγησις. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Για το ανάποδο Headstock δεν είδα πολλές αντιδράσεις, ::) ούτε θετικές ούτε αρνητικές, μόνο ο Βασίλης ανταποκρίθηκε. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Τα σπάει το ανάποδο. Αφου σου αρέσει μην κολλάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Το ανάποδο CBS είναι πολύ μεγάλο για τα δικά μου γούστα. Το pre-CBS ανάποδο είναι ωραίο και θα το δοκιμάσω κι εγώ καπότε. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Για το ανάποδο Headstock δεν είδα πολλές αντιδράσεις, ::) ούτε θετικές ούτε αρνητικές, μόνο ο Βασίλης ανταποκρίθηκε. Το αναποδο headstock ειναι μαγκιόρικο αν και προσωπικα μου αρεσει εξισου με το κανονικό σε στρατ(αν ηταν banana headstock πχ θα μου αρεσε μονο το...αναποδο :P).Στην συγκεκριμενη ψηφιζω αναποδο με μικρη διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 για μενα αυτο ειναι το Headstock :) το αναποδο δεν μου αρεσει καθολου! αμα θελεις αναποδο γυρνα μια left-hand ολοκληρη! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Επόμενη ερώτηση, compount radius ταστιερα απο 7.5 σε 14? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Ναι. Δεν είναι vintage αλλά δεν είναι και εμφανές αν δεν παίξεις την κιθάρα! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2014 Επόμενη ερώτηση, compount radius ταστιερα απο 7.5 σε 14? Εδώ νομίζω πως είναι καθαρά δικιά σου η επιλογή και τι σε βολεύει σαν radius. Εκτός βέβαια αν βολεύεσαι με πολλά radius ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση