journeyman Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ, καλό 2014 με υγεία! είμαι στην φάση αναζήτησης για μια νέα κάρτα ήχου η οποία θα έχει τουλάχιστον 2 in και σίγουρα 4 out. Το budget μου είναι "βαριά" 200€. Να είναι USB 2.0 και αξιόπιστη. Θα δουλέψει με λαπτοπ Win 7 64bit. Ακούω τις προτάσεις σας! Στις αγγελίες δεν βρέθηκε κάτι... ...κακούργα και πανάκριβη MOTU... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι η Focusrite Scarlett 2i4: http://www.thomann.de/gr/focusrite_scarlett_2i4.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Αν το τουλάχιστον 2 in σημαίνει οτι μπορεί στο μέλλον να χρειαστείς και άλλες εισόδους και καλό είναι να υπάρχουν τότε κοίτα και αυτή http://www.thomann.de/gr/native_instruments_komplete_audio_6.htm Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
journeyman Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 να'μαστε ξανααααααα! Το λοιπόν, μιας και βρέθηκαν κάποιες Scarlet 2i4 στις αγγελίες και μιας και έχω ακούσει καλά λόγια για την αξιοπιστία της Focusrite, θα ήθελα να ρωτήσω αν με αυτή την κάρτα μπορώ να στείλω ένα κανάλι μετρονόμου (πχ στο Cubase), σε άλλη έξοδο εκτός της 1-2 που θα είναι συνδεδεμένα τα ηχεία. ευχαριστώ εκ των προτέρων υγ: πως μπορώ να ξέρω ποιες κάρτες το κάνουν αυτό (εκτός του ότι θα αναφέρονται περισσότερες του 1 ζεύγους έξοδοι)??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2014 Από την στιγμή που η κάρτα ήχου έχει 4 εξόδους, σημαίνει ότι είναι ξεχωριστές. Από το Cubase ή οποιοδήποτε DAW μπορείς να επιλέξεις να δρομολογήσεις το μετρονόμο στο δεύτερο ζευγάρι εξόδων (μονοφωνικά ή στερεοφωνικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση