Προς το περιεχόμενο

Two cabinets or not two cabinets?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν κάτσει και το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω.Μια φορά θα το επιχειρήσω έτσι να μου φύγει η περιέργια

(βέβαια το βρίσιμο θα αρχίσει απο τη μπάντα πριν τη μέρα του live αλλά τέλος πάντων :lol: :lol: :lol: )

ωραιος,ετσι κανε αυτο που γουσταρεις και ολα τ'αλλα ερχονται.. 8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν κάτσει και το δοκιμάσω θα σας ενημερώσω.Μια φορά θα το επιχειρήσω έτσι να μου φύγει η περιέργια

(βέβαια το βρίσιμο θα αρχίσει απο τη μπάντα πριν τη μέρα του live αλλά τέλος πάντων :lol: :lol: :lol: )

ωραιος' date='ετσι κανε αυτο που γουσταρεις και ολα τ'αλλα ερχονται.. 8)[/quote']

Τα μπουκάλια και τους ψύκτες εννοεί.... :lol: :lol: :lol:

Μια συμβουλή μόνο... ΒΑΛΕ κοτόσυρμα στην άκρη της σκηνής σαν τα club στο Texas... μετά βάρα όσο θές... :wink:

Θα δείτε τι θα πάθετε... :lol: :lol:

Όχι κράνος εντάξει...

Γιατί νομίζεις ότι οι Slipknot φοράνε μάσκες? ε?

Τους έμεινε απο τότε που έπαιζαν σε μικρά μαγαζιά :lol:

Βασικά φιλε janick στο εύχομαι. Απλά να θυμάσαι: σιγά.. σσσστ... :wink:

Τον καλύτερο ήχο που έβγαλα ποτέ, τον έβγαλα με μια καμπίνα 4x12 :? και τον ενισχυτή ίσα που τον άκουγα... περίεργο... Μέχρι σήμερα δεν το έχω εξηγήσει... Ούτε καν είχαν ζεσταθεί οι λάμπες.

Αυτο δεν ειναι ηχος κιθαρας...περισσοτερο σαν...αλυσοπριονο μου ακουγεται... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μαλλον χρησιμοποιει ενισχυτες..BLACK N DECKER!! :lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αυτο δεν ειναι ηχος κιθαρας...περισσοτερο σαν...αλυσοπριονο μου ακουγεται... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μαλλον χρησιμοποιει ενισχυτες..BLACK N DECKER!! :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά χθες είχα live στο Ξυλουργείο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.Το μαγαζί χωράει περίπου 150-200 άτομα ίσως και παραπάνω ας με διαψεύσουν οι Θεσσαλονικείς :wink: Αναφέρθηκε εδω ότι μια καμπίνα για τέτοιους χώρους ήταν too much.

Ε λοιπόν είχα τον ενισχυτή Master 4 volume 5 και ο ηχολήπτης έλεγε να ανεβάσω και άλλο γιατί δεν με άκουγε 8O 8O

Εν τέλει πράγματι την ώρα του live δεν πολυακουγόμουν όπως μου είπαν και κάποια παιδιά απο κάτω.Τι μπορεί να έφταιξε;;

You are wrong f**ked and overatted...

Ε λοιπόν είχα τον ενισχυτή Master 4 volume 5 και ο ηχολήπτης έλεγε να ανεβάσω και άλλο γιατί δεν με άκουγε 8O 8O

Ο ηχολήπτης δεν σε πέρασε μέσα από κονσόλα/PA ?

Musical Instrument Digital Interface

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου