sinoninos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 παιδες εχω ενα παλιο συνθ το οποιο εχει υγρασια μυριζει φουλ και καποια μεταλλα εχουν οξειδωθει... να σημειωσω οτι το ειχα 2 μηνες ανοιχτο βεραντα αλλα.... τι να κανω? υπαρχει καποιο σπρει κατι? ευχαριστω για τη βοηθεια και καλη χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 να σημειωσω οτι το ειχα 2 μηνες ανοιχτο βεραντα αλλα.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Μοντέλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sinoninos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 tom 1501 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Tom 1501? Αυτο ειναι καρασπανιο Ρωσικο synth, που το πετυχες? Απορω γιατι το ειχες 2 μηνες (ανοιχτο κι ολας) παρατημενο στη βεραντα. Κι επειδη ειναι και παλιο/σπανιο θα επρεπε να το προσεχεις περισσοτερο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sinoninos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Μην ανησυχεις το προσεχω παρα πολυ και επισης να σου πω οτι ειναι σε αριστη εμφανιση αλλα και λειτουργικη κατασταση tom1501_2.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sinoninos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 http://www.sonicstate.com/synth/tula_tom501/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 ε , κατσε λυστο ολο , φτιαξε ενα μειγμα ξυδιου και σοδας και καθαρισε το για να εξουδετερωσεις τη μουχλα, με αντισκωριακο WD 40 σπρει περασε τις επαφες, βιδες κλπ , για ηλεκτρικες επαφες υπαρχει ενα αλλα δεν θυμαμαι και βαριεμαι να βγω εξω στο μπαλκονι γιατι το εχω να σου πω, αργοτερα, ξαναδεστο και μην το ξανααφήσεις σε ακραιες συνθηκες, να το πακεταρεις αλλη φορα γιατι........................... θα σε καταγγείλουμε σε φιλοοργανική εταιρεία λολ (Και εγω τα προσεχω τα δικά μου, αμα τα παιρνω το καλοκαιρι στη θαλασσα και κανω surf πανω τους μετα τα ξεπλενω καλα να φυγει το αλατι και περιμενω να στεγνωσουν πριν τα ξαναβαλω στη πριζα λολ) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 String machine λοιπον. Ωραια ακουγεται. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sinoninos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 ετσι το πηρα....ηταν και σε ξυλινη θηκη και μολις το ανοιξα επαθα πλακα απο τη μυρωδια.. εδω και μερες το εχω μεσα μαζι με τα αλλα καλουδια ανοιχτο αλλα μυριζει γ@μ ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση