johnscorpions Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω ποια απο τα 2 πεταλια distortion μου προτεινετε να αγορασω ή καποιο αλλο το οποιο ξερετε και ταιριαζει στα ειδη μουσικης που ακουω (classic rock,hard rock 70s-80s,heavy metal,blues).Aπο κιθαρα εχω μια gibson explorer. το ενα ειναι αυτο: http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/boss-mt-2-metal-zone-effects-pedal# και αυτο: http://www.suhr.com/riot-distortion/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 To suhr Είναι πεταλάρα. Αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε και αυτό μήπως σου αρέσει Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 jam rattler.....με κλειστα..αυτια..!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Μιας και αναφερεις αυτα τα 2... Το πρωτο θα ελεγα πως "οχι"... οχι οτι δεν ειναι καλο αλλα φανταζομαι "τζιτζικιζει" πολυ... Νομιζω το suhr ειναι το ιδανικο....ενα απο τα καλυτερα dist αυτη την στιγμη.. Επισης ριξε και μια ματια στο MXR Distortion 78 custom badass...καλυπτει αυτο που ζητας. το εχω και το ξερω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 δες και το dist της blackstar....δεν το εχω,αλλα εχω ακουσει απο ολους τα καλυτερα,ιδιαιτερα για την ευελιξια του Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 δες και το dist της blackstar....δεν το εχω,αλλα εχω ακουσει απο ολους τα καλυτερα,ιδιαιτερα για την ευελιξια του +1 Όντως πολύ ωραίο πετάλι και πολύ ευέλικτο. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Παιδια στο θωμα εχει αυτο MOOER Hustle Drive που ειναι πολυ κοντα ο ηχος του στο OCD http://www.thomann.de/gr/mooer_hustle_drive.htm Στα 55 ευρω!!! Ποιος τα ξερει;; Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Xωρις να εχω καμια σχεση με τον πωλητη ,κυκλοφορη στις αγγελιες και αυτο http://www.telegun.com/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1&category_id=3&option=com_virtuemart&Itemid=55 σε τιμη δελεαστικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Για τον ήχο και τα τραγούδια που θέλεις χωρίς να ψάχνεις για λάμπες και φωτάκια Χριστουγεννιάτικα αυτό το πετάλι ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ....και τσαμπέ!!! Το έχω και βάζει κάτω χαλαρά τα boutique(και καλά) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AndreasZ Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 δες και το dist της blackstar....δεν το εχω,αλλα εχω ακουσει απο ολους τα καλυτερα,ιδιαιτερα για την ευελιξια του +1000 Απλα δεν το ανεφερα λογω τιμης που ειναι λιγο ακριβο, Το εχω, ;) και οπως αναφερουν τα αξιοτιμα μελη πιο πανω ειναι πολυ ευελικτο και απιστευτα ευρυ...αξιζει πραγματικα...το youtube το αδικει,ακουσε το απο κοντα. Ειδικα για lead ειναι φοβερο στο 2 καναλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση