Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Ξυπνησα με ποιοτικιστικη μεταμοντερνα εξερευνητικη διαθεση σημερα το πρωι,μαλλον με πειραξε το μισο κιλο προβολονε που εφαγα χθες βραδυ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Είναι κάτι που δεν το συνηθίζεις αλλά μου ακούστικε καλό. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Άνετα εισαγωγή (πρώτο μέρος του soundtrack) του επόμενου Blade Runner 8) Υ.Γ. Σεμνά με το προβολόνε....βαράει... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Πολύ διαφορετικό ύφος από όσα έχω ακούσει μέχρι στιγμής. Ομολογώ πως εάν δεν άκουγα την κιθάρα με το τρέμολο δεν θα καταλάβαινα πως είναι δικό σου το κομμάτι. :) Είναι άρτιο εκτελεστικά αλλά το συγκεκριμένο στυλ δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Τα προηγούμενα μου άρεσαν περισσότερο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Όντως διαφορετικό και πιο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα. Να τρως προβολόνε συχνότερα. Πες μας όμως και ποια είναι η elenapetrova3 και πως μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Περιέργως (γιατί δεν έχω καμιά σχέση με το είδος) μου άρεσε. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Όντως διαφορετικό και πιο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα. Να τρως προβολόνε συχνότερα. Πες μας όμως και ποια είναι η elenapetrova3 και πως μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί της. Στην αρχή νόμισα πως έτρωγε προβατίνα ο τουρκαλβανός ;D ;D ;D και εντέλει μας προέκυψε κατάσκοπος της KGB με ρωσίδες θαυμάστριες. Επί του θέματος, ναι όντως έχεις ξεφύγει απ τη συνηθισμένη σου μανιέρα. Είναι πασιφανές πως κατέχεις το σπορ της παραγωγής-η σύνθεση είναι θέμα γούστου- αλλά για το θεό είχε καταντήσει κουραστικό όλα να ακούγονται ίδια λες και βγήκαν από κινέζικη φάμπρικα ;D Ενδιαφέρον πάντως No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2014 Σήμερα που το ξανάκουσα μερικές φορές σερφάροντας, μου άρεσε περισσότερο. Μου δημιούργησε ένα συναίσθημα άγχους σαν να με κυνηγάει κάποιος. Πιστεύω πως θα ήταν ταμάμ για μέρος κάποιου soundtrack ταινίας δράσης/μυστηρίου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση