spyraras Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 Έχω ενα προβλημα τον αυγουστο απεκτησα μια Tascam us 366 απο τις καινουριες και να τι επαθα ακουγα συνεχως καθε 8 δευτερα αλλοτε καθε 30 εναν ηχο σαν εκεινον που κανει ενα σπασμενο πλαστικ'ο ποτ'ηρι. Καμια φορα κανει και άλλους θορυβους σε γενικές γραμμες ηχογραφει δουλευεει κανονικα και οταν κανει αυτους του ηχους δεν τους ηχογραφει τι μπορω να κανω για αυτο? μια λυση απο σταθερο υπολογιστή είμαι και δεν εχω βαλει usb hubs και τετοια πραγματα. Μειωνω το latency το αυξανω τα ιδια σκ****τα! παιδια δωστε σας παρακαλω μια λυση μενω σε νησι και μου ειναι δυσκολο να παω αθηνα να το φτιαξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 Είχα διάφορες Tascam και ποτέ δεν μου έκανε τέτοιο πρόβλημα,έχεις βάλει σωστούς Drivers (32 - 64 bit) ? μήπως είναι κάποιο πρόβλημα από "πειρατικό" λογισμικό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2014 welll εγκαταστησα δυς και τρειςς τους drivers τους πιο καινουριους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 ΛΟΙΠΟΝ Τα glitches συνεχιζονται HELPPPP :-[ :-[ :-[ :-[ :-[.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2014 Απλα πραγματα. Δοκιμασε την και καπου αλλου και αμα κανει τα ιδια πηγαινε την με την εγγυηση να σου την φτιαξουν. https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 Με τι πρόγραμμα κάνεις ηχογράφηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2014 με cubase 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyraras Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2014 τι? https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση