Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 korg m50 fantom x6(ξέρω δεν εχει ηχεία) Eνω το Μ50 εχει... Τα εχεις μπερδεψει λιγο. Τα Μ50/Fantom X δεν ειναι arranger, ειναι synthesizer/workstation. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 http://www.thomann.de/gb/yamaha_dgx_650_b.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολυ για την καθοδήγηση συνονόματε κ.Χναρακη.Πιανο εννοουσα βαζω το αρμόνιο σε ήχο πιάνου .Τέλος παντων .Εχω Καταληξει σε 4 μοντελα psr-s710 psr-a1000 korg m50 fantom x6(ξέρω δεν εχει ηχεία) ποιο απο αυτα ειναι καλύτερο απο πλευράς δυνατοτήτων και ποιότητας?γιατι σαν τιμη εκει γυρω ειναι ολα.Θελω να παρω οργανο μια φορα κ να τελιώνω μην αλλαζω καθε λιγο κ λιγακι.Ας εχει ενα καρο δυνατότητες να τις ψαξω σιγα σιγα. Εάν βάζεις στο "παιχνίδι" και τα psr a1000 και αφού θέλεις ένα κάρο δυνατότητες τότε καλύτερα πάρε το yamaha psr 9000 ¨η psr 9000 pro(76 Πλήκτρα). Αυτά τα 2 δεν έχουν απλώς δυνατότητα φόρτωσης νέων ρυθμών και ήχων, αλλά είναι και ολοκληρωμένα συνθεσάιζερ μά και ολοκληρωμένα σαμπλερ. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να ηχογραφείς δικούς σου ήχους σε αυτά, μετά να τους επεξεργάζεσαι με την πλήρη παραμετροποίηση που προσφέρουν τα όργανα στον ήχο και να φτιάχνεις ολοκαίνουριους ήχους και αυτούς τους ήχους να τους βάζεις σε νέους ρυθμούς οι οποίοι υπάρχουν χιλιάδες στο διαδίκτυο για τα psr γενικώς. Έχουν και σκληρό δίσκο, και δισκέτα, και μεγάλη οθόνη, και καλό sequencer και και και. Λίγο παλιά αλλά θηρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos423 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστω παρα πολυ για την βοήθεια παιδια.Κατι τελευταιο .ΑΝ δν βρω το 9000 κατι παρομοιο?Η korg εχει αντιστοιχο?Η roland?to pa800 sugkrinetai? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση