Ataksias Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Μου ήρθε χτες τελικά.. και από χτες δεν έχει ξεκολλήσει απ' τα χέρια μου :P Ο ήχος έχει το χαρακτήρα που θυμόμουν από το μαγαζί, και σίγουρα δεν φαίνεται για κιθάρα των 300 ευρώ... Μ'αρέσει πολύ ο συνδιασμός slant humbucker/single-coil και mini humbucker/single-coil. Στη συνέχεια θα έβαζα slant humbucker, single coil και τέλος τον mini (μόνος του ακούγεται λίγο μουντός). Αλλά είναι αρχή ακόμα! Χαιρετώ και σας ευχαριστώ για την βοήθεια! Keep rocking! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Καλορίζικη ! υπέροχη κιθάρα ! πόσο την πήρες αν επιτρέπεται και απο που ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2014 Ωραιος, καλοριζικη https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Μου ήρθε χτες τελικά.. και από χτες δεν έχει ξεκολλήσει απ' τα χέρια μου :P Ο ήχος έχει το χαρακτήρα που θυμόμουν από το μαγαζί, και σίγουρα δεν φαίνεται για κιθάρα των 300 ευρώ... Μ'αρέσει πολύ ο συνδιασμός slant humbucker/single-coil και mini humbucker/single-coil. Στη συνέχεια θα έβαζα slant humbucker, single coil και τέλος τον mini (μόνος του ακούγεται λίγο μουντός). Αλλά είναι αρχή ακόμα! Χαιρετώ και σας ευχαριστώ για την βοήθεια! Keep rocking! Αφου σου λεωωωωωω ;D ;D ;D ;D Καλορίζικη!!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ataksias Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Καλορίζικη ! υπέροχη κιθάρα ! πόσο την πήρες αν επιτρέπεται και απο που ? http://www.thomann.de/gr/epiphone_nighthawk_custom_reissu_bundle_2.htm ;) Την είχε ίδια τιμή κ ο Καγμάκης αλλά όχι σε αυτό το χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Μεγειά και καλόπαιχτη! Είναι πολύ όμορφη! 8) Απ' ότι κατάλαβα είναι μια Strat μεταμφιεσμένη σε Les Paul. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2014 ^χαχα! με΄γεια, καλόπαιχτη!! :D I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση