takislaw Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ JACKSON EXPLORER ΟΛΟΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ JACKSON EXPLORER ΟΛΟΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στον Νάκα είχα δει κάποτε, τώρα δε μπορώ να τα βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Σίγουρα θα βρεις αλλά δεν μας είπες περίπου τι ζητάς για παράδειγμα ένας φίλος μου για το μπάσο ήθελε των deep purple το Slaves and Masters και το βρήκε στην πλατεία Ναυαρίνου και το αυτοκόλητο έκατσε τζάμι Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 Κάτι τέτοιο; http://www.armaosmusic.gr/default.asp?static=43&category=90&id=20785 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takislaw Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2014 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η JACKSON ΣΤΙς ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΗΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση