Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου Εγώ πάντως ακόμα απορώ: ποιος ξυρίζεται ακόμα με Bic στον 21ο αιώνα... Μας τα έδιναν θυμάμαι στον στρατό, και τα πετάγαμε στα σκουπίδια το επόμενο λεπτό. Μιλάμε για φονικά όπλα, όχι αστεία... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο 3 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 55 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εγώ πάντως ακόμα απορώ: ποιος ξυρίζεται ακόμα με Bic στον 21ο αιώνα... Μας τα έδιναν θυμάμαι στον στρατό, και τα πετάγαμε στα σκουπίδια το επόμενο λεπτό. Μιλάμε για φονικά όπλα, όχι αστεία... Οι τριχώτοι γερόλυκοι. Αμα έχεις 2 τριχες τι να το κάνεις το BIC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου Μόλις τώρα, Maple είπε Αμα έχεις 2 τριχες τι να το κάνεις το BIC. Σου είπε κανείς ότι είμαι σπανός? Τα Bic είναι είναι εξαιρετικό για γδάρσιμο αγριογούρουνων και θέρισμα χωραφιών, όχι για ξύρισμα ανθρώπων. Φαντάζομαι δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ Bic στο πρόσωπο σου, αλλιώς θα καταλάβαινες για τι μιλάμε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο 3 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Σου είπε κανείς ότι είμαι σπανός? Τα Bic είναι είναι εξαιρετικό για γδάρσιμο αγριογούρουνων και θέρισμα χωραφιών, όχι για ξύρισμα ανθρώπων. Φαντάζομαι δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ Bic στο πρόσωπο σου, αλλιώς θα καταλάβαινες για τι μιλάμε. Έχω κάνει λέιζερ στα μάγουλα γιατι βαριέμαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου Μόλις τώρα, Maple είπε Έχω κάνει λέιζερ στα μάγουλα γιατι βαριέμαι. Καλή αρχή. Και εις κατώτερα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Την ίδια γνώμη είχα με σένα για τα bic μέχρι που δοκίμασα τα πενταρια(με πέντε λεπιδες). Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 6 ώρες πριν, Χάρης Ο είπε Την ίδια γνώμη είχα με σένα για τα bic μέχρι που δοκίμασα τα πενταρια(με πέντε λεπιδες). Κάνε και εσύ λειζερ να γίνουμε cult. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Η γυναικα μου ειναι αισθητικος και μου λεει να μην κανω. Κατι ξερει παραπανω Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 8 ώρες πριν, Χάρης Ο είπε Την ίδια γνώμη είχα με σένα για τα bic μέχρι που δοκίμασα τα πενταρια(με πέντε λεπιδες). 5 λεπίδες? Εδώ με μία τα δοκιμάσαμε και παραλίγο να χάσουμε το κεφάλι μας... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου Αυτο ειναι θανατος, μακρια. Με τις 5 και θα με θυμηθεις. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση