Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου Το δέρμα μου είναι πιο σκληρό και από την καρδιά μου και έτσι δεν προβληματίζομαι ιδιαίτερα για τη μέθοδο. Ξυρίζομαι σχεδόν κάθε μέρα δηλαδή έχω ξυριστεί ίσως και 3000 φορές από τότε που έγραψα τελευταία φορά σε αυτό το νήμα. Πιστεύω ότι ο άντρας από μια ηλικία και μετά (π.χ. 21) πρέπει να είναι ξυρισμένος - η αξυρισιά είναι για τους φοιτητές και τους νεαρούς. Χρησιμοποιώ μονό ξυράφι, νομίζω τα διπλά "στουμπώνουν". Έχω μια μηχανή τύπου "πεταλούδα", αν δω και δεν κόβει καλά πιάνω μια μπικ ΜΕΤΑΛ να τελειώσω τη δουλειά - την άλλη μέρα θυμάμαι και βάζω φρέσκο ΞΟΥΡΑΦΙ. Βαζω το σαπούνι (σήμερα έβαλα κρεμοσάπουνο για τα χέρια), το αφήνω 1-2 λεπτά όσο βουρτσίζω δόντια και μετά αφαιρώ το σαπούνι με το ξυράφι. Ενα πέρασμα και τέλος - ξέρω όλες τις γωνίες με muscle memory. 3 λεπτά μαζί με τα δόντια. Αν είναι Σάββατο και βαριέμαι κάνω ΣΠΑ με το πινέλο και τα ειδικά σαπούνια. ΝΑ ΞΥΡΙΖΕΣΤΕ, έρχονται οι επενδυτές στην Αθήνα και οι φάτσες είναι 90% middle east . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Αναλογα Καθε 2 μερες συνηθως Με τόσα μπλιμπλικια και αξεσουάρ θα παρακαλάς να μεγαλώσουν γρήγορα....να τα χρησιμοποιήσεις 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, LK είπε Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος κάθε πότε ξυριζεσαι; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ καθε μερα. Εχω αυτοσεβαΖμο...στην ηλικια μου να τριγυρναω σαν τον Ντον Τζονσον στα 80s ειναι λιγο γελοιο θεαμα..... ασε που ταξιδευω συχνα στα εκΣωτερικα και με την αραβοΦατσα που εχω ετσι και μεινω ακΣουριστος μια μερα...με σταματανε σχεδον παντα για ελεγΧο... Aσε που γιατι να στερησω την ΑΠΟΛΑΥΣΗ που λεγεται ξυρισμα απο τον εαυτο μου? Μια ζωη την εχουμε σε οσες περισσοτερες ΗΔΟΝΕΣ υποκυπτουΜΑΙ τοσο το καλυτερο.... Επεξεργασμένο 21 Φεβρουαρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 6 λεπτά πριν, Superfunk είπε υ να τριγυρναω σαν τον Ντον Τζονσον στα 80s O Ντον Τζονσον ΠΑΝΤΑ ξυρισμένος ήταν, μοναδική εξαίρεση το harley davidson and the marlboro man (1991) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LK είπε Με τόσα μπλιμπλικια και αξεσουάρ θα παρακαλάς να μεγαλώσουν γρήγορα....να τα χρησιμοποιήσεις Πες το ψέματα. Μέχρι τώρα έλεγα θα ξυριστώ βράδυ για να κρατήσει και 3η μέρα. Τώρα δεν βλέπω την ώρα πότε θα υπάρχει αρκετό δείγμα τρίχας που να δικαιολογεί ξύρισμα και να μην έχουμε περίεργα βλέμματα από το έτερον ήμισυ. . Επεξεργασμένο 21 Φεβρουαρίου από Spyros Delta 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, Superfunk είπε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ καθε μερα. Λογικό, εδώ κάθε εβδομάδα αλλάζεις χορδές, στο ξυραφάκι θα έκανες σκόντο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Επί της ευκαιρίας, σήμερα το πρωί έκανα ένα απολαυστικό ξύρισμα, αφού ξύπνησα πρωί και είχα χρόνο μετά το μπανάκι, να ασχοληθώ διεξοδικά. Έβαλα λίγο Artisan κύβο για pre shave και χρησιμοποίησα το νεοαποκτηθέν μούφα vegan Mitchell's wool fat σαπούνι, που μη έχοντας εμπειρία με το tallow MWF, δεν με χάλασε. Ωραίο μου φάνηκε. Άρωμα καθαρού σαπουνιού, παχύς αφρός. Ένα νεοαποκτηθέν πινέλου χοίρου Gustav nom, οικονομικότατο, στο οποίο έκανα fast brake in, με μια μέθοδο που είδα στο YT όπου το βάζεις στο ψυγείο σε ποτήρι με νερό και μαλακτικό για 3-4 μερες και το βγάζεις κάθε μέρα για λουσιματάκι και δεκάλεπτο τρίψιμο. Ξαναδοκιμάσω την φόνισσα Muhle R41. Αυτή τη φορά έβαλα λεπίδα wizamet iridium super, αλλά με το που ξεκίνησα ένιωσα αρκετό feedback (αντίσταση από την τρίχα), όπως και στο πρώτο που είχα δοκιμάσει Bic Chrome Platinum και αμέσως έβαλα μια permasharp που είχα ήδη χρησιμοποιήσει δύο φορές με την Rockwell 6s και ήταν καλύτερα. Όμως έχοντας πληθώρα επιλογών, σκέφτηκα την ακραία λύση .... Feather. Φόνισσα μηχανή με φόνισσα λεπίδα. Κι όμως ήταν το απολαυστικότερο ξύρισμα που έχω κάνει. Δύο χέρια, το πρώτο WTF και το δεύτερο μίξη XTG και ATG και λίγα μερεμετάκια σε κάποια σημεία. Έγινε BBS (baby butt smooth). Έβαλα και alum, έτσουξε λίγο, φυσιολογικό μετά από τέτοια εμπειρία. Και Nivea balm για after shave και έγινα τζετ. Μου'ρχεται να με φιλήσω 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LK είπε O Ντον Τζονσον ΠΑΝΤΑ ξυρισμένος ήταν, μοναδική εξαίρεση το harley davidson and the marlboro man (1991) Miami Vice δεν εβλεπες ε? Δεν ειχες γεννηθει ακομα? Επεξεργασμένο 21 Φεβρουαρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flotzen Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Δύο χέρια, το πρώτο WTF WTF...??? I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Επί της ευκαιρίας, σήμερα το πρωί έκανα ένα απολαυστικό ξύρισμα, αφού ξύπνησα πρωί και είχα χρόνο μετά το μπανάκι, να ασχοληθώ διεξοδικά. Έβαλα λίγο Artisan κύβο για pre shave και χρησιμοποίησα το νεοαποκτηθέν μούφα vegan Mitchell's wool fat σαπούνι, που μη έχοντας εμπειρία με το tallow MWF, δεν με χάλασε. Ωραίο μου φάνηκε. Άρωμα καθαρού σαπουνιού, παχύς αφρός. Ένα νεοαποκτηθέν πινέλου χοίρου Gustav nom, οικονομικότατο, στο οποίο έκανα fast brake in, με μια μέθοδο που είδα στο YT όπου το βάζεις στο ψυγείο σε ποτήρι με νερό και μαλακτικό για 3-4 μερες και το βγάζεις κάθε μέρα για λουσιματάκι και δεκάλεπτο τρίψιμο. Ξαναδοκιμάσω την φόνισσα Muhle R41. Αυτή τη φορά έβαλα λεπίδα wizamet iridium super, αλλά με το που ξεκίνησα ένιωσα αρκετό feedback (αντίσταση από την τρίχα), όπως και στο πρώτο που είχα δοκιμάσει Bic Chrome Platinum και αμέσως έβαλα μια permasharp που είχα ήδη χρησιμοποιήσει δύο φορές με την Rockwell 6s και ήταν καλύτερα. Όμως έχοντας πληθώρα επιλογών, σκέφτηκα την ακραία λύση .... Feather. Φόνισσα μηχανή με φόνισσα λεπίδα. Κι όμως ήταν το απολαυστικότερο ξύρισμα που έχω κάνει. Δύο χέρια, το πρώτο WTF και το δεύτερο μίξη XTG και ATG και λίγα μερεμετάκια σε κάποια σημεία. Έγινε BBS (baby butt smooth). Έβαλα και alum, έτσουξε λίγο, φυσιολογικό μετά από τέτοια εμπειρία. Και Nivea balm για after shave και έγινα τζετ. Μου'ρχεται να με φιλήσω Αυτο δεν ειναι ξυρισμα, αυτο ειναι 8ωρο με υπερωριες σε ορυχειο. Και επι τη ευκαιρια, ποσες φορες την εβδομαδα ασχολειστε με το σπορ, γιατι εγω ειμαι στο μια φορα ανα μιαμιση/δυο εβομαδες..... Επεξεργασμένο 21 Φεβρουαρίου από fenderiarhs 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση