Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Αυτο μονο για κουρεμα σβερκο και φαβοριτες το εχω Δεν είναι για όλους. Όποιος θέλει κόντρα ξύρισμα πχ δεν του κάνει. Για μένα που μισώ το κόντρα ξύρισμα είναι ότι πρέπει, συν ότι δεν μασάει γενικώς σε μεγάλες αξυρισιές/γένια. Προσωπικά ξυρίζομαι κάθε βδομάδα ή ακόμα πιο αραιά. Όσο για το κούρεμα, κι εκεί είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για πολύ κοντά κουρέματα όπως το δικό μου. Σιγα μην πληρώνω 30ρια+ γι να μου κόψουν 5 τρίχες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Με την κουρευτική στην αφή τα καταλαβαίνεις τα γένια αλλά δεν φαίνονται, σαν ξυρισμένος ίσια με ξυράφι φαίνεσαι σχεδόν 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vale Rossi Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου Εγώ μόλις ξυριστώ με ξυραφάκι θέλω μια ώρα με κρέμες και αλόη για να συνέλθω. Δεν αλλάζω με τίποτα τις ξυριστικές τέτοιου τύπου. Μία φορά την εβδομάδα, χωρίς το προστατευτικό, γένια μιας μέρας. Χρόνια τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Δεν είναι για όλους. Όποιος θέλει κόντρα ξύρισμα πχ δεν του κάνει. Για μένα που μισώ το κόντρα ξύρισμα είναι ότι πρέπει, συν ότι δεν μασάει γενικώς σε μεγάλες αξυρισιές/γένια. Προσωπικά ξυρίζομαι κάθε βδομάδα ή ακόμα πιο αραιά. Όσο για το κούρεμα, κι εκεί είναι ιδανικό, ιδιαίτερα για πολύ κοντά κουρέματα όπως το δικό μου. Σιγα μην πληρώνω 30ρια+ γι να μου κόψουν 5 τρίχες. Μα δεν είναι υποχρεωτική η κόντρα στο παραδοσιακό ξύρισμα. Και υπάρχουν de razors που δεν κόβουν γένια μόνο μιας εβδομάδας, κόβουν τα γένια του tom hanks όταν ήταν ναυαγός. . Επεξεργασμένο 2 Απριλίου από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μα δεν είναι υποχρεωτική η κόντρα στο παραδοσιακό ξύρισμα. Δεν είπα ότι είναι υποχρεωτική, είπα ότι σε όσους αρέσει η κόντρα οι μηχανές δεν είναι γι αυτούς. Το θέμα είναι ότι κάποιοι σπαταλάνε απίστευτα πολύ χρόνο και χρήμα για τρίχες, κυριολεκτικά. Βλέπω κάτι βίντεο που ανεβάζει ο Σταρόβας με ξυριστικά και σκέφτομαι "που πάνε ρε π@#$% μου τα λεφτά". 5 ώρες για ένα γ@%^%ξύρισμα και από πάνω "ανάλυση", ε, δεν παλεύεται. Ένα σκασμό λεφτά για ξυραφάκια και μηχανές"έτσι" κι "αλλιώς" κι "αλλιώτικα" , πινέλα με τρίχες ασβού/αλόγου/αγριογούρουνου/πάπιας/αλεπούς/τίγρης, λοσιόν(ς) για πριν και μετά το ξύρισμα, σαπούνια φτιαγμένα από απίθανα υλικά και σε ακόμα πιο απίθανες τιμές, και, και, και.... Ο άλλος δεν χώραγε να μπει στο μπάνιο απ'τη συλλογή των πινέλων που είχε, με αυτά τα λεφτά που είχε δώσει μόνο σε πινέλα εγώ θα αγόραζα Montage M6 και θα είχα και ρέστα. Το καλύτερο πάντως το είχα δει σε ένα ξυριστικό βίντεο πριν κάτι μήνες, τυχαία έπεσα πάνω του, ήταν ένας πανηγυριώτης τραγουδιστής που είχε τρέλα κι αυτός με το παραδοσιακό ξύρισμα και ανέβαζε κάθε βδομάδα βιντεάκια με reviews νέων ξυριστικών προϊόντων κλπ. Σε κάποια φάση είχε πάει σε μια πόλη και έμενε σε σπίτι φίλου για μερικές μέρες, και αναγκάστηκε κάποια στιγμή να ξυριστεί με τα ξυριστικά του φίλου του, τα οποία ήταν Gillette Mach3 και ένας τυπικός αφρός ξυρίσματος. Τράβηξε βίντεο λοιπόν, και η έκπληξη που ένιωσε από την ευκολία και την ποιότητα ξυρίσματος ήταν τρομακτική. Δεν το πίστευε, μονολογούσε και αναρωτιόταν γιατί χάλαγε τόσα λεφτά όλα αυτά τα χρόνια για ξυραφάκια, πινέλα και σαπούνια, και γιατί δεν είχε ανακαλύψει ακόμa την Mach3, έβλεπες την έκπληξη και την απορία ζωγραφισμένη στη φάτσα του. Κάτι μου λέει ότι από εκείνη τη μέρα άλλαξε "στρατόπεδο". Επεξεργασμένο 2 Απριλίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 37 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν είπα ότι είναι υποχρεωτική, είπα ότι σε όσους αρέσει η κόντρα οι μηχανές δεν είναι γι αυτούς. Το θέμα είναι ότι κάποιοι σπαταλάνε απίστευτα πολύ χρόνο ακόμa την Mach3, έβλεπες την έκπληξη και την απορία ζωγραφισμένη στη φάτσα του. Κάτι μου λέει ότι από εκείνη τη μέρα άλλαξε "στρατόπεδο". Πεστου να δοκιμάσει την fusion power. Θα βγάζει λόγους μετά για τη Gillette που θα ζήλευε και ο Ανδρέας. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε και σκέφτομαι "που πάνε ρε π@#$% μου τα λεφτά". To ίδιο ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ όταν βλέπω κάποιους να σκάνε 2 και 3 χιλιάρικα για να αγοράσουν αρμόνια μόνο και μόνο για να μπορούν να πατάνε τα πλήκτρα να κάνουν μπλίνκι μπλίνκι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 18 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε To ίδιο ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ όταν βλέπω κάποιους να σκάνε 2 και 3 χιλιάρικα για να αγοράσουν αρμόνια μόνο και μόνο για να μπορούν να πατάνε τα πλήκτρα να κάνουν μπλίνκι μπλίνκι Εσύ καταρχάς κοίτα να μάθεις να ξεχωρίζεις τα πληκτροφόρα όργανα πριν κάνεις εξυπνακίστικα σχόλια. Μάθημα 1ο, πως είναι ένα αρμόνιο: Ξέρεις πολλούς στην Ελλάδα να διαθέτουν αρμόνιο? Αν ναι, να μας τους δείξεις. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ξέρεις πολλούς στην Ελλάδα να διαθέτουν αρμόνιο? Αν ναι, να μας τους δείξεις. https://www.skroutz.gr/c/475/synthesizer_keyboard/m/268/Casio.html 11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εσύ καταρχάς κοίτα να μάθεις να ξεχωρίζεις τα πληκτροφόρα όργανα πριν κάνεις εξυπνακίστικα σχόλια. Θα πρότεινα πριν ξεκινήσεις να κουνάς το δάχτυλο σε άλλους να κάνεις μια αυτοκριτική και να σταματήσεις εσύ πρώτος τα εξυπνακίστικα σχόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 12 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Εσύ καταρχάς κοίτα να μάθεις να ξεχωρίζεις τα πληκτροφόρα όργανα πριν κάνεις εξυπνακίστικα σχόλια. Μάθημα 1ο, πως είναι ένα αρμόνιο: Ξέρεις πολλούς στην Ελλάδα να διαθέτουν αρμόνιο? Αν ναι, να μας τους δείξεις. Ο nakas τα psr αρμονία τα λέει στην ιστοσελίδα του. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση