Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Nekkon είπε Σου έπεσε αφρός και πάνω από το αριστερο αυτί ή είναι έτσι η φωτό; Είναι άσπρα τα μαλλιά μου, γέρος άνθρωπος είμαι....τι είμαι σαν εσάς τα νέα τα παιδιά; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Nα δω που θα βρω παλι Tallow Πριν κανα 6μηνο ειχα βρει σε 2-3 μερη στο Βερολινο αλλα δεν πηρα γιατι εχω στοκ, οταν ξαναπαω θα δω μηπως υπαρχουν ακομα (και εκει οι περισσοτεροι σαν απαιδευτοι νεαντερΔαλ ξΟυριζονται με πλαστικα και αφρους οποτε δεν ειναι και ακριβως hot item)...μιλαμε για stick βεβαια τα βαζακια τερμα, αλλα τα stick ετσι κι αλλιως ειναι πολυ πιο βολικα και γρηγορα και κρατάνε πολύ περισσότερο μια και δεν σπαταλάς τόσο πολύ σαπούνι. Στην χειροτερη σου χαριζω ενα απο τα δικα μου. Καλη εναλλακτικη ειναι και το "τσελακι" φυσικα, all time classic και πολυ κοντα στην αποδοση οπως φυσικα και ο Τουρκος φοβερο σαπουνι σε αστεια τιμη (tallow και τα 2 φυσικα). Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Δεν ξυρίζομαι Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Πριν κανα 6μηνο ειχα βρει σε 2-3 μερη στο Βερολινο αλλα δεν πηρα γιατι εχω στοκ, οταν ξαναπαω θα δω μηπως υπαρχουν ακομα (και εκει οι περισσοτεροι σαν απαιδευτοι νεαντερΔαλ ξΟυριζονται με πλαστικα και αφρους οποτε δεν ειναι και ακριβως hot item)...μιλαμε για stick βεβαια τα βαζακια τερμα, αλλα τα stick ετσι κι αλλιως ειναι πολυ πιο βολικα και γρηγορα και κρατάνε πολύ περισσότερο μια και δεν σπαταλάς τόσο πολύ σαπούνι. Στην χειροτερη σου χαριζω ενα απο τα δικα μου. Καλη εναλλακτικη ειναι και το "τσελακι" φυσικα, all time classic και πολυ κοντα στην αποδοση οπως φυσικα και ο Τουρκος φοβερο σαπουνι σε αστεια τιμη (tallow και τα 2 φυσικα). Ευχαριστω πολυ. Θα τα δοκιμασω cella και arko. Δεν θελω να σου στερησω το στοκ σου. Αν βρεις οταν ξαναπας Γερμανια καλως. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Να και μια νεκρανάσταση που δεν έχω πει κάτι! Για τα πολλά και για το πρόσωπο: Kemei ΚΜ-1949 Για το κεφάλι: Skullshaver Pitbull Gold Pro Nivea αφρός και aftershave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Δεν θελω να σου στερησω το στοκ σου. σιγα το πραμα αντε να μην ξυριστω για 2 χρονια με tabac (τοσο μου κραταει το καθε στικ)...εχω αλλα 15 σαπουνια (αλλες μαρκες που καποτε πρεπει να δοκιμασω ) οταν ξεμεινεις μου στελνεις και στο δινω (ακομα και αν δεν βρω) Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Ευχαριστω πολυ. Θα τα δοκιμασω cella και arko. Δεν θελω να σου στερησω το στοκ σου. Αν βρεις οταν ξαναπας Γερμανια καλως. Για το arko δεν γνωρίζω αλλά το cella είναι πολύ καλό και πολύ καλή τιμή. Το επόμενο που σκοπεύω να δοκιμάσω είναι το pedro fiasco της Ariana -Evans έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Η τιμή είναι πιο τσιμπιμένη από το cella. Επεξεργασμένο 11 Φεβρουαρίου από kbasilis Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Να το και το τσελακι. Από άρωμα μαρεσει πολύ. Θα το δοκιμάσω και στο ξύρισμα και θα σας πω. Μαζί πήρα και δύο ακόμα οικονομικά σαπουνακια που έχω ακούσει καλά λόγια. Το Haslinger Sheepmilk (το οποίο δεν μου μύρισε τίποτα ιδιαίτερο - να δούμε στο ξύρισμα) και Haslinger sandalwood που το άρωμα του μαρεσει πολύ. Βέβαια παρασύρθηκα και πήρα και μια μηχανή αλλά θα με βαρατε που το έκανα τόσο γρήγορα μετά την R41. Επεξεργασμένο 13 Φεβρουαρίου από Spyros Delta 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου R41 + Perma Sharp φανταστικός συνδυασμός. Όσο για το cella είναι και στο ξύρισμα πολύ καλό. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου Στις 13/2/2024 στις 7:06 ΜΜ, Spyros Delta είπε Το Haslinger Sheepmilk εξαιρετικο για τα λεφτα του , το MITCHELL'S του φτωχου . και οι Permasharp αλλη κλάση αν και εγω παιζω αποκλειστικα SharK εδω και χρονια www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση