menelaos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Χοχοχοχο, Sam πολύ καλές οι photos :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Μπράβο ρε gyus πάντα φιλόζωοι!!Να και από τα δικά μου Πόσο τον δίνεις τον άσπρο? :lol: :lol: :lol: :lol: Απίστευτος... http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Όντως απίστευτος....Πάντως η δεύτερη photo των αδικεί...:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Που να τον δείτε από κοντα... :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Πόσο τον δίνεις τον άσπρο? :lol: :lol: :lol: :lol: Απίστευτος... Ακούω προσφορές.. 2Strat από τον κύριο εδώ 3 από τον κύριο εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Πόσο τον δίνεις τον άσπρο? :lol: :lol: :lol: :lol: Απίστευτος... Ακούω προσφορές.. 2Strat από τον κύριο εδώ 3 από τον κύριο εκεί... Τι λες ρε ιερόσυλε;; :D :D :lol: Εγώ αν είχα τέτοιο σκυλί δε θα το άλλαζα ακόμα και αν μου δίναν το εργαστάσιο της fender :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Εγώ αν είχα τέτοιο σκυλί δε θα το άλλαζα ακόμα και αν μου δίναν το εργαστάσιο της fender :lol: :lol: :lol: Λες να το άλλαζα με το εργοστάσιο της Fender?? Με της Jackson,Ibanez και Esp μπορεί! :wink: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Πραγματικά το σκυλάκι είναι πανέμορφο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2006 Eίναι ο άτιμος!!Θέλω να ανεβάσω κνά video στο youtube με τα δυο τους να τσακώνονται!Πολύ γέλιο!Αν κάνω κάτι θα το γράψω εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση