blue Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Blue έχεις τρελή παντόφλα' date=' θα πλήρωνα χρυσάφι για να σε δω με αυτές να χειρίζεσαι την Tonelab... Η πιτζάμα είναι και αυτή ασορτί ή δεν κάνει να μάθουμε; :lol: :lol: :lol:[/quote'] Φχαριστώ :lol: :lol: :lol: ¶λλο ένα μειονέκτημα της Tonelab είναι οτι δεν μπορείς να αλλάζεις εφφέ με παντόφλες επειδή έχουν μαλακό πάτο,οπότε ή παίζω "με δάχτυλα" :mrgreen: ή φοράω παπούτσια. Η πιτζάμα δεν είναι ασορτί αλλά είναι ομοίως γελοία. Και λίγη λάσπη:Ελά τώρα που δεν την έχεις δει την πιτζάμα μου :lol: :lol: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
simboy Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ !!!!!!!! ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΞΩ ΠΑΡΑ ΣΕ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΩΣΤΟ ΚΑΠΟΥ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ Εγώ έχω ήδη ένα δε μπορώ να πάρω άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Ειπαμε το εδωσα σε ενα φιλο. :wink: Το βλεπω να γερναει στην εξοχη... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Φχαριστώ :lol: :lol: :lol: ¶λλο ένα μειονέκτημα της Tonelab είναι οτι δεν μπορείς να αλλάζεις εφφέ με παντόφλες επειδή έχουν μαλακό πάτο' date='οπότε ή παίζω "με δάχτυλα" :mrgreen: ή φοράω παπούτσια. Η πιτζάμα δεν είναι ασορτί αλλά είναι ομοίως γελοία. Και λίγη λάσπη:Ελά τώρα που δεν την έχεις δει την πιτζάμα μου :lol: :lol:[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: Λάσπης συνέχεια: Δεν τη θυμάμαι...ήμουν πολύ ζαλισμένος...δεν έπρεπε να πιώ τόσο πολύ...Θυμάμαι μόνο το tatoo στο μπράτσο σου..."Παντελής" και μια καρδούλα από κάτω... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ο Antouan μας λείπει τώρα... :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Ο Antouan μας λείπει τώρα... Σε κάτι θέματα όλο και κάπου θα σκάσει μύτη... Τα μυρίζεται απο μακρυά.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 χεχε.παλι καλα το doggy :D γλικουι doggy :P .σκυακι.......σκυακι woofy woofy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2006 χεχε.παλι καλα το doggy :D γλικουι doggy :P .σκυακι.......σκυακι woofy woofy Μεθυσμένος είσαι??? :lol: :lol: (πλάκα κάνω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 χεχε.παλι καλα το doggy :D γλικουι doggy :P .σκυακι.......σκυακι woofy woofy Xωρις πλακα τωρα,κι εγω ετσι κανω με τα σκυλια!Με πιανει ΠΑΛΙ ο -ΜΠαιδιsmos μου!Γουτσου σουτσου το καλο το κυλακι μωλε! feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2006 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2006 Μπράβο ρε gyus πάντα φιλόζωοι!! Να και από τα δικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση