Superfunk Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Το βρηκα σημερα ταλαιπωρημενο μεσα στο δασος & αυριο παει για τη φιλοζωϊκη,αν ομως καποιος ενδιαφερεται ευχαριστως να τον παρει. Ειναι εξαιρετικου χαρακτηρα και μαλλον εκπαιδευμενος μια και η συμπεριφορα του ειναι πολυ ανετη & δειχνει συνηθισμενος μεσα σε σπιτι. Ειναι πολυ μικρου μεγεθους (σαν μικρο τεριε) να και μια με τον δικο μου (τον χαμο τον εχει προξενησει ο δικος μου,ο μικρουλης τον κοιταγε με ..απορροια :lol: ) στειλτε πμ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Μπραβο SF .....! Πολυ ωραια κινηση......μακαρι ολοι να σκεφτοντουσαν σαν και εσενα στον τομεα αυτο :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 «Φιλοζωική» σημαίνει «Θάλαμος Αερίων». Σωστά; :cry: Ίσως ως αδέσποτο να κατάφερνε να έβρισκε κάποιο μέρος που κάποιος θα το ταΐζε, ή που ξέρεις, ίσως και κάποιος να το υιοθετήσει. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 μακαρι να μπορουσα να το παρω θα με σφαξουν οι δικοι μου.θα μου σπασουν τη squier και το skate μου 8O .αμαρτια το σκυλακι μακαρι καποιος να το παρει :oops: .στη φιλοζωικη θανατωνουν ζωα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Superfunk, κανε έναν κόπο και βάλε μια αγγελία εδω http://www.zoofilia.gr/pages.asp :cry: Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Θα τον παρει ο γιατρος μου τελικα (ετσι κι αλλοιως δεν θα τον πηγαινα στο Κορωπι..ρε παιδια,στο δικτυο προστασιας θα τον πηγαινα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Δεν ξέρω τι κάνει η φιλοζωική αλλά υπάρχουν όντως κινητοποιημένοι φιλόζωοι και είναι ένα θέμα που χρήζει υποστήριξης και όχι κατεδαφισμού. Παράδειγμα το www.pets.gr από όπου υιοθέτησα πρόσφατα τον κύριο: Superfunk συγχαρητήρια για την κίνησή σου :wink: https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Blue έχεις τρελή παντόφλα, θα πλήρωνα χρυσάφι για να σε δω με αυτές να χειρίζεσαι την Tonelab... Η πιτζάμα είναι και αυτή ασορτί ή δεν κάνει να μάθουμε; :lol: :lol: :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Blue έχεις τρελή παντόφλα' date=' θα πλήρωνα χρυσάφι για να σε δω με αυτές να χειρίζεσαι την Tonelab...[/quote'] Δε ξέρω αν θυμάσαι φίλε Earendil, αλλά οι παντόφλες έχουν αναδειχθεί σε σύμβολα-φετιχ κατά καιρούς από τον SF και εμένα ;) :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2006 καλη κινηση μαν...βρηκα ενα μικρο εχτες αλλιως δεν θα γλιτωνε... :twisted: :twisted: :twisted: ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση